Реклама / Ads
31| 6208 |04.09.2020 НОВИНИ

Служители на Марешки замеряха Мая Манолова с яйца

.
Мая Манолова с хората си на плажа
Служители на Веселин Марешки посрещнаха Мая Манолова на плажа Кабакум, замеряйки я с яйца. Мъжете изглеждаха видимо силно агресивни.

Припомняме ви, че плажът Кабакум бе отдаден от правителството на бивш народен представител от Воля веднага след като депутатите на Марешки подкрепиха  проекта на ГЕРБ за нова конституция.

Манолова реши да посети въпросния плаж, за да види новата придобивка на скандалния политик.  "Конституция за концесия. Как Борисов събра подписи за нова Конституция?", написа Манолова в анонса на живото излъчване на фейсбук профила си.

 

От екипа на Манолава съобщиха:

Борисов раздава парче по парче българска земя, за да се задържи във властта. Това е плаж, който е изключителна държавна собственост. Цената на подкрепата за „Борисовата Конституция" е този плаж.

Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ" Мая Манолова пред медиите на плаж Кабакум Север-2 днес.

 

Плажът бе отдаден на концесия на фирма, близка до председателя на политическа партия "Воля" и заместник-председател на Народното събрание Веселин Марешки в замяна на подкрепата му за „проекта на Конституцията", предложен от Бойко Борисов и неговите депутати от ГЕРБ.

 

Това е доказателството за самозабравата на слугинажа на Борисов. Само и само да си осигури още ден на власт, той е готов да раздава и българска територия. Този плаж е дал на Марешки в нагласени процедури, от които българската хазна е ощетена, за да си осигури Борисов още малко политическо време. Най-голямото доказателство за позора на Борисов са слугите на Марешки, допълни Манолова.

 

Тя обясни, че договорът за наем на плаж Кабакум Север-1 е подписан за пет години, считано от 27 август 2020 г. с фирмата на майката на Марешки, защото депутатът на Марешки не си е внесъл наема. С решение на Министерския съвет от 2 септември 2020 г. другата половина от плажа – Кабакум Север-2 – е отдадена на концесия на фирма на депутат от „Воля" Андон Дончев. На 2 септември Борисов събира и необходимите подписи за т.нар. „нова Конституция", допълни Манолова.

 

Ясно е, че Борисов издиша и трябва да е крепен от хора като Марешки. Така изглежда България на Борисов – служители на заместник-председателя на парламента Веселин Марешки са пратени да ни атакуват на този плаж, който Марешки смята за своя собственост, а не за държавна. Според него нямаме право да сме на този плаж и да си кажем мнението. На плажа на Марешки е забранено да се говори за Марешки, коментира Манолова по повод изпратените служители на Марешки, които твърдяха, че концесията е „фалшива новина" при влязло в сила решение на Министерски съвет от 2 септември.

 

След като на плажа служители на Марешки проявиха агресия срещу Манолова и екипа й, от екипа извикаха полиция. На сигнала се отзоваха три патрулки, които оставиха момчетата в черни фланелки да се оттеглят, а събраха данните от личните карти на екипа на Манолова. Във фейсбук страницата й са публикувани живи излъчвания от пререканията със служителите на Марешки и идването на полицията.

Манолова подчерта, че другият плаж, който също е даден в замяна на подкрепа за „Конституцията на Борисов", е плажът в Несебър.

 

Ще разобличим докрай начина, по който Борисов събира подписи за т.нар. „Конституция на ГЕРБ". Атаките и виковете на мутрите на Марешки няма да ни спрат. Настояваме Борисов незабавно да отмени скандалните решения на Министерски съвет за отдаване под наем за пет години на смешни пари на част от този плаж и за концесията за 20 години", категорична бе Манолова и каза, че ако Борисов не го направи, тази концесия и договорите ще бъдат обект на ревизията на управлението след изборите и всички гласували ще си понесат последствията.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 47| 9649 |04.09.2020 Да вдигнем паметник на Марешки, за да не забравяме . 16| 7864 |04.09.2020 Манолова ”инспектира” Фитнеса на Марешки и плажа на Кабакум . 51| 5987 |03.09.2020 Марешки все пак е подписал предложението за нова Конституция . 7| 4135 |02.09.2020 Служители на парламента гледат със страх през щорите случващото се на площада. И какво видяха?
Реклама / Ads