Реклама / Ads
0| 7141 |08.06.2022 НОВИНИ

Служители на МВР и ДАНС пред Фрог: Вдигнахме ръце от зам.-министър Христанов, не дава конкретика

.
Иван Христанов
Вдигнали се ръце от зам.-министъра на земеделието Иван Христанов. Пред нас той не дава никаква конкретика относно заплахи и корупция, за каквито говори пред медиите. Това съобщиха пред Фрог Нюз служители на МВР и ДАНС.
 

От няколко дни в публичното пространство Христанов лансира тезите, че му е даден подкуп, както и че животът му е застрашен заради действията на ГКПП „Капитан Андреево“, свързани със закриване на частната лаборатория за фитосанитарен контрол. Съвсем удобно високопоставеният служител прокарва тезите за извършени престъпления като се оправдава, че няма да даде подробности за тях, тъй като е докладвал в службите за сигурност. Оттам обаче в нито един момент не са потвърдили думите на Христанов. Даже напротив, ДАНС и МВР отказват официално да коментират.

 

Медията ни направи запитване относно твърденията на зам.-министъра, но да този момент също няма потвърждение за заплахи и корупция.

 

Хвърлянето на подобни тежки обвинения без грам конкретика кой, кога, как и по какъв начин е заплашил Иван Христанов и му е предлагал грандиозен подкуп, само дискредитират управляващите и действията им на българо-турската граница.

 

В тази ситуация единственият начин да се разплете конфликтът е да се намеси прокуратурата и ясно да каже извършват ли се престъпления срещу високопоставен служител. На този етап, за съжаление, твърденията на Иван Христанов остават да висят без покритие.

 

Основният въпрос тук е дали действително новата власт, в лицето на Христанов, употребява службите за лична политическа или финансова изгода. Както и има ли топки зам.-министърът на земеделието да каже цялата истина.

 

Очаквайте днес още нови разкрития, свързани с Христанов!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3896 |08.06.2022 FT: Европа пред зимен енергиен режим . 0| 3246 |08.06.2022 Проблемът с ВМЗ-Сопот: Заводът осъмна с плакати, служителите - на протест . 0| 3253 |07.06.2022 ДБ предплага държавата да плати 50% от цената на картите за градския транспорт . 0| 3206 |07.06.2022 Държавният департамент: Кремъл предприема „пълна атака срещу свободата на медиите“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads