Реклама / Ads
0| 28016 |25.03.2022 НОВИНИ

Снощи бяха хиляди на площада за Украйна, но БНТ пак се о..а

.
Хилади на площада изразиха съпричастност към страданието на Украйна Източник: фейсбук
Манипулация до дупка! Кадри в късната емисия на БНТ от снощи показаха шествието на хората срещу войната в Украйна. На видеото, което е не повече от десетина секунди, се виждат тук-там хора в центъра на София. Вяла работа, я има 20-на души, я не. Новината бе бутната към край на емисията, та белким по-малко я видят. Ако се довери на БНТ, човек яд да го хване, че изобщо са пратили репортер и оператор з за тази “ялова” работа.
 

В същото време обществената телевизия се “наведе” на руската посланичка Елеонора Митрофанова. Отрази я мощно и ударно. Пратеничката на Путин от бая  време се изживява като изпечен от 90-те години рекетьор. Взе ежедневно да ни плаши какви гадости ще ни споходят, ако не прегърнем идеите на вожда й в Кремъл.  "Народът на България не подкрепя нито реториката, нито действията на своето правителство по отношение на специалната операция в Украйна”, нарежда на записите си  тя. 


Реалността, драга ми Мутрафонова, пардон Митрофанова,  се оказа съвсем друга. И Слава Богу! На площада бяха хиляди- детски, стотици даже. Бяха толкова много, колкото се стекоха  през 2020 г. на протестите срещу мафиотското управление на Борисов и прокурорския шеф Иван Гешев. Съпротивата срещу руската агресия в Украйна се случи без грам специална организация. Социалните мрежи направиха каквото трябва. Останалите телевизии, които последваха примера на  БНТ, няма нужда да се  коментират. Отдавна са доказали, че истината им е чужда. Не е лесно да се  слугува на политико-олигархични порядки. Но, както обичат да казват антиваксърите: “Секи сам си преценя” какво да гледа и на кого да се довери. 


Чудим се не го ли заболя шефа на БНТ Емил Кошлуков толкова време от тази чупка в кръста. Добре би било да му напомним, че един път щом се е навел, цял живот ще седи разкрачен. 

 

А българите… Те .имат повод да се гордеят заради снощи!

 

Екип на Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4559 |25.03.2022 Кирил Петков разкри какво са си казали с Джо Байдън снощи . 0| 4382 |24.03.2022 Хиляди излязоха на шествие в София в подкрепа на Украйна /снимки/ . 0| 3332 |22.03.2022 Рамадан Аталай. Управляващите бяха на екскурзия в САЩ, няма договори за втечнен газ . 0| 6815 |20.03.2022 Властите в Мариупол: Отвеждат принудително хиляди хора в Русия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads