Реклама / Ads
0| 2167 |02.09.2024 НОВИНИ

София е готова за адреналин: Red Bull Soapbox Race се завръща на 14 септември!

.
Готови ли сте за най-зрелищното събитие на годината? На 14 септември, София отново ще бъде домакин на Red Bull Soapbox Race - вълнуващото състезание, което събира най-креативните и смели състезатели, готови да се впуснат в спираща дъха надпревара с ръчно изработени возила.
 

Red Bull Soapbox Race е събитие, което обединява страст, креативност и техническо майсторство. Екипите, които участват, ще имат възможността да покажат своите уникални творения, като всяка Soapbox количка е не само функционално, но и изключително забавно и оригинално декорирано. Това не е просто състезание, а истински фестивал на изобретателността и ентусиазма.

 

Тази година трасето в София ще бъде още по-вълнуващо и предизвикателно, с множество завои, скокове и препятствия, които ще поставят на изпитание уменията и куража на състезателите. Очакват се хиляди зрители, които да подкрепят любимите си екипи и да се насладят на незабравимите моменти.

 

Основни акценти на събитието:

 

Дата: 14 септември 2024 г.

Място: бул. Черни Връх

Начало на събитието: 12:00 ч.

 Вход: Свободен за всички зрители

 

Red Bull Soapbox не е просто състезание, а възможност за всеки да се докосне до магията на иновациите и забавлението. От костюмите на екипите до необичайните и често комични ситуации на трасето - всяка секунда обещава да бъде изпълнена с емоции и усмивки.

 

Не пропускайте възможността да видите на живо най-забавното състезание в София на 14-ти септември.

 

За повече информация и актуализации, моля посетете Facebook страницата на събитието, както и профилите на @redbullbulgaria.

 

Red Bull Soapbox Race е глобално събитие, което се провежда в различни градове по света, като привлича състезатели и зрители с уникалната комбинация от креативност, скорост и забавление.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2187 |02.09.2024 Тръмп увери, че не се стреми да бъде враг с Иран, но няма да позволи на страната да притежава ядрено оръжие . 0| 2175 |02.09.2024 Започна ремонтът на моста към бул. "България". Обещанието е движението да бъде възстановено още този месец . 2| 2162 |02.09.2024 Българските банки имат все по-голяма печалба . 1| 30941 |02.09.2024 Брокер: Цената на апартамент над 120 квадрата в добра градска зона, след довършване и обзавеждане, гони 1 млн. лв.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads