Реклама / Ads
0| 2718 |17.05.2023 НОВИНИ

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Бояна“ и гр. Бухово

.
На 18 май (четвъртък) 2023 г. във връзка с изпълнение на строително-ремонтни дейности в кв. „Бояна“ се налага спиране на водоподаването от 02:00 до 07:30 часа на клиентите на „Софийска вода” в района между:
 

ул. „Кумата“, ул. „Георги Войтех“, ул. „Златен клас“, ул. „Илия Йосифов“ и ул. „Радецки“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Подграмада“ на кръстовището с ул. 732.

На 18 май (четвъртък) 2023 г. във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Захари Попов“, гр. Бухово се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на:

ул. „Стефан Караджа“, ул. „Никола Бонев“, ул. „Сеславски път“, ул. „Стефан Витков“, ул. „Андрей Стоичков“, ул. „Захари Попов“, ул. „Стара планина“ и ул. „Средно бърдо“.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Захари Попов“ пред „Фреш маркет“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.
„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 2631 |15.05.2023 ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от в.з. Беловодски път и ж.к. „Света троица“ . 0| 2972 |14.05.2023 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Суходол“ и ж.к. „Лозенец“ . 0| 2850 |11.05.2023 ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Витоша“ и с. Железница . 0| 2669 |10.05.2023 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването по ул. „Акад. Георги Бончев“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads