Реклама / Ads
0| 3844 |05.07.2017 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 6 юли 2017 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Зорница“ кв. „Михайлово“ гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”.
 
Временно без вода ще са живеещи в района на:
ул. „Родина“, ул. „Козлодуй“, ул. „Георги Бенковски“, ул. „Захари Стоянов“, ул. „Еледжик“, ул. „Персенк“, ул. „Люлин“
по ул. „Майор Коста Паница“ от ул. „Люлин“ до края на улицата
по ул. „Александър Стамболийски“ от ул. „Христо Смирненски“ до ул. „Никола Вапцаров“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: кв. „Михайлово“ на площада.  
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
На 6 юли 2017 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Царибродска“ жк. „Зона Б-19“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Царибродска“ от ул. „Д-р Калинков“ до бул. „Инж. Иван Иванов“ и бл. 6
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Царибродска ъгъла с ул. „Д-р Калинков“.
На 6 юли 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Найден Геров“ жк. „Хиподрума“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по бул. „Акад. Иван Евстатиев Гешов“ от ул. „Урвич“ до ул. „Найден Геров“
по ул. „Найден Геров“ от ул. „Сотир Андонов“ до бул. „Акад. Иван Евстатиев Гешов“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Акад. Иван Евстатиев Гешов“  ъгъла с ул. „Найден Геров“.
На 6 юли 2017 г. (четвъртък), във връзка с частична подмяна на уличен водопровод на бул. „Президент Линкълн“ жк. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Президент Линкълн“, ул. „Кукуряк“, ул. „Земляне“, ул. „Месечинка“, ул. „Кърпи кожух“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Президент Линкълн“ ъгъла с ул. „Кукуряк“.
На 6 юли 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Светлина“ кв. „Бенковски“, се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Тетевенска“, ул. „Хоризонт“, ул. „Биримирски извор“, ул. „Иван Кралича“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Успех“  ъгъла с ул. „Светлина“.
На 6 юли 2017 г. (четвъртък), във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Мраморен рид“ с. Мрамор, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Мраморен рид“, ул. „Магараница“, ул. „Църна бара“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мраморен рид“ пред фирма „Булдекор“.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6265 |03.07.2017 „Софийска вода” временно ще спре водата в някои части на столицата . 0| 4961 |02.07.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4843 |29.06.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 5289 |28.06.2017 Затварят временно Дунав мост 2

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads