Вторник, 25 Септември 2018, 21:02
Frognews
0| 3885 |03.08.2017

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 4 август 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стоян Шонев“ кв. „Челопечене“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

На 4 август 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на  ул. „Стоян Шонев“ кв. „Челопечене“ се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

кв. „Челопечене“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред кметството.

На 4 август 2017 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на  ул. „Царибродска“ Център се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Царибродска“, бул. „Александър Стамболийски“, бул. „Тодор Александров“, ул. „Димитър Петков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Александър Стамболийски“ ъгъла с ул. „Царибродска“.

На 4 август 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на  бул. „Княз Александър Дондуков“ Център се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по бул. „Княз Александър Дондуков“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „Малкара“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Княз Александър Дондуков“ №67.

На 4 август 2017 г. (петък), във връзка с извършване на строително-монтажни работи на  бул. „Прага“ Център се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по бул. „Прага“ от ул. „Тунджа“ до ул. „Доспат“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Доспат“№24.

На 4 август 2017 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение до бл. 22 кв. „Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Йордан Стубел“ от ул. „Данаил Крапчев“ до ул. „Трифон Кунев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Йордан Стубел“ ъгъла с ул. „Трифон Кунев“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания. Моля, подкрепете ни.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3786 |02.08.2017 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3393 |31.07.2017 . „Софийска вода“ спира водоснабдяването в някои части на София 0| 4469 |27.07.2017 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 4399 |26.07.2017

КОМЕНТАРИ

Реклама
Реклама
Реклама

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах