Реклама / Ads
0| 3066 |28.08.2017

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 29 август 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Искърско шосе“, НПЗ-Искър се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

НПЗ „Искър“

кв. „Христо Ботев“

Каре от жк. „Дружба“ 1 – бул. „Христофор Колумб“, бул. „Асен Йорданов“, ул. „Кап. Димитър Списаревски“, бул. „Проф. Цветан Лазаров“

 Промишлена зона „Гара Искър“.

Зона с понижено налягане: 

ул.“Боян Магесник“,  ж.п. линия, бул. „Христофор Колумб“, бул.“Асен Йорданов“, ул.“Кап. Димитър Списаревски“, бул.“Проф. Цветан Лазаров“, бул.“Шипченски проход“, ул.“Иван Димитров Куклата“, ул.“Слатинска“, ул.“Георги Аспарухов-Гунди“  и ул.“Марко Бочар“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адреси

бул. „Христофор Колумб“ пред София Аеропорт Център 

пред бл. 108 СОУ, жк. „Дружба“ 1

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 29 август 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Бреза” в с. Волуяк, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ул. „Синчец“, ул. „Червено знаме“, ул. „Явор“, ул. „Липа“ и  бул. „Ломско шосе“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Бреза на ъгъла с ул.“Явор“.  

 

На 29 август 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Благородна“, жк. „Гео Милев“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул."Манастирска" от ул."Трудолюбие" до ул."Елисавета Багряна" , ул."Благородна" от ул."Христо Максимов" до ул."Едисон"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Благородна“ на ъгъла с ул. „Манастирска“.

На 29 август 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тоне Крайчев“, с. Желява, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Тоне  Крайчев“ от №1 до №28

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството в с. Желява.

На 29 август 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Клен“, вилна зона „Малинова долина“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Бяла река“, ул. „Клен“, ул. „Трилистник“ и ул. „Полски бряст“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Клен“ на кръстовището с ул. „Полски бряст“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3168 |27.08.2017 . 21 000 български деца са напуснали училище преждевременно 0| 3116 |24.08.2017 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3202 |24.08.2017 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2973 |23.08.2017

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ

    ДОБРО УТРО