Реклама / Ads
Frognews
0| 3418 |29.10.2017

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 30 октомври 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на пожарен хидрант до бл. 458 жк. „Младост“ 4, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”.
Водата спира за живеещите в райноа:
Бл. 439, бл. 458, бл. 425   
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бл. 439 ъгъла с бл. 458.
На 30 октомври 2017 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Охрид“ кв. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Охрид“ от ул. „Свищов“ до ул. „Калофер“
по ул. „Свищов“ от ул. „Козлодуй“ до ул. „Охрид“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Карлово“ ъгъла с ул. „Охрид“.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 30 октомври 2017 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Лазар Михайлов“, кв. „Бенковски“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по бул. „Лазар Михайлов“ от ул. „Северна“ до Северна скоростна тангента
 При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Лазар Михайлов“ ъгъла с ул. „Северна“.
На 30 октомври 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ивето“, с. Владая, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Ивето“, ул. „Челадинка“
 При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ивето“, ул. „Челадинка“.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3564 |26.10.2017 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3130 |25.10.2017 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3211 |24.10.2017 . Временно спира движението в транспортния тунел на Лъвов мост в посока „Люлин” 1| 3158 |24.10.2017

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ