Реклама / Ads
0| 3916 |26.11.2017 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 27 ноември 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 307 , жк. „Младост“ 3, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”.
Водата спира за живеещи в района на:
между ул. „Свето Преображение“, ул. „Бъднина“, ул. „Филип Аврамов“, бул. „Александър Малинов“ и ул. „Д-р Атанас Москов“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: до магазин „Фантастико“.
На 27 ноември 2017 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Цар Иван Асен II“ с. Кокаляне, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
местност „Падинето“, вилна зона „Бяла нива“, вилна зона „Дебело Гуно“, ул. „Цар Иван Асен II“
поул.“ Димитър Благоев“ от ул. „Тополите“ до ул. „Цар Иван Асен II“, ул. Грамада
по ул. „Тополите“ от ул. „Димитър Благоев“ до края на улицата
по ул. „Петров кладенец“ от № 10 до края на улицата, ул. „Лъката“, ул. „Ела“, ул. „Буката“, ул. 3, ул. 2, ул. „Люляк“
по ул. „Държов дол“ от ул. „Лъката“ до ул. „Цар Иван Асен II“
ул. „Падинето“, ул. „Йованец“ с номера 2, 4, 6 и ул. „Дружба“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Падинето“ ъгъла с ул. „Люляк“.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
На 27 ноември 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Солунска“, Център се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по бул. „Христо Ботев“от ул. „Петър Парчевич“ до ул. „Алабин“
по ул. „Бистрица“ от ул.  „Цар Самуил“ до бул.  „Христо Ботев“,
по ул. „Цар Самуил“  от ул.  „Иван Денкоглу“ до ул. „Солунска“
по ул. „Иван Денкоглу“ от ул. „Цар Самуил“ до ул. „ Княз Борис I“.
 При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бистрица“ ъгъла с ул. „Цар Самуил“.
На 27 ноември 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Васил Петлешков“ , жк. „Хаджи Димитър“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Васил Петлешков“ от ул. „Панайот Хитов“ до ул. „Ильо войвода“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Панайот Хитов“ ъгъла с ул. „Васил Петлешков“.
На 27 ноември 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Троян“ , жк. „Разсадника - Коньовица“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Троян“ от ул. „Позитано“ до ул. „Коньовица“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Троян“ ъгъла с ул. „Позитано“.
На 27 ноември 2017 г. (понеделник), във връзка с направа на връзка на уличен водопровод на ул. „Карамфил“ , местност „Гърдова глава“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Карамфил“ от ул. Иван Багрянов“ до ул. „Маринковица“, ул. „Абанос“, ул. „Добри Божилов“, ул. „Найден Николов“, ул. „Острица“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Абанос“ ъгъла с ул. „Еровете“ и ул. „Карамфил ъгъла с ул. „Добри Божилов“.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3828 |23.11.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4029 |22.11.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3665 |20.11.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 1| 3922 |19.11.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads