Реклама / Ads
0| 3839 |29.11.2017 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 30 ноември 2017 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Сърбин“ , кв. „Сеславци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

с. Сеславци

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.

На 30 ноември 2017 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ , Център , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Цар Самуил“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Братя Миладинови“ ъгъла с ул. „Св. Св. Кирил и Методий“.

На 30 ноември 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ивайло“ , Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Уилям Гладстон“,ул. „Цар Самуил“, ул. „Солунска“, бул. „Христо Ботев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Самуил“ ъгъла с ул. „Ивайло“ .

 


От 23:00 часа на 30 ноември 2017 г. (четвъртък) до 06:00 часа на 1 декември 2017г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Оборище", кв. „Подуяне“  се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Оборище“  от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Васил Друмев“ и района  между ул. „Оборище“, ул. „Мърфи“, ул. „Русалка“ и ул. „Алеко Константинов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Русалка“ ъгъла с ул. „Алеко Константинов“.

На 30 ноември 2017 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. „Радост“ , местност „Бели брег“, гр. „Банкя , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Слънчев бряг“, ул. „Радост“, ул. „Мир“, ул. „Рудозем“, ул. „Бели брег“, ул. „Баба Тонка“, ул. „Никола Обретенов“, ул. „Летоструй“, ул. „Елин Пелин“, ул. „Сердика“, ул. „Янтра“, ул. „Боримечката“, ул. „Кипарис“, ул. „Иванянско шосе“ - от ул. „София“ до ул. „Стефан Стамболов“, ул. „Стефан Стамболов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Рудозем“  ъгъла с ул. „Бели брег“.

На 30 ноември 2017 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. 253 кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул.„ Димитър Гущанов“, ул. „Железопътна“, ул. 252, ул. 228

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Гущанов“ ъгъла с ул. „Железопътна “.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

 

 

На 30 ноември 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателни крановe на ул. „Суходолска“, кв. „Факултета“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Суходолска“, ул. „Полска калина“, ж.п линията, ул. 761

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „764“ ъгъла с ул. „320“.

На 30 ноември 2017 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на махалаЧаршийска“ , с. Плана, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

Местност „Старокина“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: махалаЧаршийска“  да черквата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3629 |28.11.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3876 |26.11.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3771 |23.11.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3991 |22.11.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads