Събота, 15 Декември 2018, 12:30
Frognews
0| 3858 |11.04.2018

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 12 април 2018 г.(четвъртък), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Богданци“ жк. „Гевгелийски“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Богданци“ от ул. „Гевгели“ до ул. „Мировци“

карето между ул. „Мировци“, ул. „Богданци“, бул. „Царица Йоанна“ и ул. „Попчево“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Попчево “ ъгъла с ул. „Мировци “.

На 12 април 2018 г.(четвъртък), във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Каменица кв. „Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 08:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Каменица“, ул. „Еделвайс“, ул. „Димитър Шишманов“, ул. 646, ул. „Дон“, ул. „Проф. Никола Милев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Шишманов “ ъгъла с ул. „Еделвайс “.

На 12 април 2018 г.(четвъртък), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Прибойница кв. „Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Прибойница“ от ул. „Урал“ до ул. „Ракита“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Прибойница“ №4.

На 12април 2018 г.(четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Цар Борис III жк. „Хиподрума“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по бул. „Цар Борис III “ от ул. „Видлич“ до ул. „Лерин“ и ул. „Кратово“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Цар Борис III “ ъгъла с ул. „Нишава“.

На 12април 2018 г.(четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Калина местност „Дебело гуно“,община „Панчарево“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Калина“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Калина “ ъгъла с ул. „Детелина“.Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството -http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

 

Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания. Моля, подкрепете ни.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3921 |10.04.2018 . "Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Витоша“ 0| 4029 |09.04.2018 . Обърнат тир временно ограничава движението по АМ „Тракия“ 0| 4317 |07.04.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3706 |04.04.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама
Реклама
Реклама

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах