Реклама / Ads
0| 4067 |29.05.2018 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 30 май 2018 г. (сряда), във връзка с пресвързване на довеждащ водопровод в с. Мърчаево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 

с. Мърчаево
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада до кметството.

 

На 30 май 2018 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Арсеналски“ кв. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Арсеналски“ от бул. „Черни връх“ до ул. „Милевска планина“ , ул. „Борис Пожаров“ и по ул. „Димитър Хаджикоцев“ от ул. „Милевска планина“ до ул. „Борис Пожаров“ .
С понижено налягане ще бъдат ул. „Цветна градина“, ул. „Вежен“, ул. „Николай Лилиев“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Арсеналски“ ъгъла с ул. „Църноок“.

 

На 30 май 2018 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателен кран във вилна зона „Калфин дол“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
Вилна зона „Бункера“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Юрушка църква“ ъгъла с ул. „Бистришко шосе“.

 

На 30 май 2018 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Баба Вида“ жк. „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Ангел Войвода“ от ул. „Златица“ до ул. „Васил Кънчев“ и по ул. „Баба Вида“ от ул. „Васил Кънчев“ до ул. „Ангел Войвода“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Баба Вида“ пред магазин „Фантастико“.

 

На 30 май 2018 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Сливница“ жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Козлодуй“ от ул. „Софроний Врачански“ до ул. „Странджа“, по ул. „Антим I“ от бул. „Сливница“ до ул. „Козлодуй“, по бул. „Сливница“ от ул. „Софроний Врачански“до ул. „Антим I“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Козлодуй“ ъгъла с ул. „Антим I“.

 

На 30 май 2018 г. (сряда), във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. „Кумановски бой“ жк. „Надежда“ III, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Кумановски бой" от ул. "Георги Стаматов" до ул. "Възрожденска" и по ул. "Георги Стаматов от ул. "Кумановски бой" до ул. "д-р Кръстьо Кръстев".

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кумановски бой“ ъгъла с ул. „Възрожденска“.

 

На 30 май 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Вардар“ жк. „Разсадника - Коньовица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Вардар“ от ул. „Освобождение“ до ул. „Младежка искра“
ул. „Младежка искра“ от бул. „Вардар“ до бул. „Възкресение“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Вардар “ ъгъла с ул. „Освобождение“.

На 30 май 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Юрий Гагарин“ с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Юрий Гагарин“, ул. „Сини Вир“, ул. „Стефан Петров“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Юрий Гагарин “ ъгъла с ул. „Стефан Петров“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3950 |28.05.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4372 |23.05.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от с. Бусманци . 0| 4159 |23.05.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3893 |22.05.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads