Реклама / Ads

0| 3043 |30.10.2018 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 31 октомври 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Константин Иречек“ кв. „Крива река“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Яков Крайков“, ул. „Св. Георги Софийски“, бул. „Пенчо Славейков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Константин Иречек“ ъгъла с ул. „Даскал Манол“.

На 31 октомври 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение  на ул. „Владайска“ Център  се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Владайска“  от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Ивайло“

ул. „Тодор Бурмов“ от ул. „Владайска“ до ул. „Дамян Груев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Владайска“ ъгъла с ул. „Тодор Бурмов“.

На 31 октомври 2018 г. (сряда), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Кюстендил“  жк. „Белите брези“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Кюстендил“ от ул. „Царево село“ до бул. „Гоце Делчев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Гоце Делчев“ ъгъла с ул. „Кюстендил“.

На 31 октомври 2018 г. (сряда), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение  на ул. „Бунтовник“ жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Бунтовник“  от бул. „Черни връх“ до ул. „Николай Лилиев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бунтовник“ ъгъла с ул. „Николай Лилиев“.

 

На 31 октомври 2018 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение  на ул. 50 кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 08:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. 50, ул. 47

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 50 №11.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 3142 |29.10.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3178 |25.10.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3138 |24.10.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3020 |23.10.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ