Реклама / Ads
Frognews
0| 2755 |22.11.2018

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 23 ноември 2018 г. (петък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Метличина поляна“ жк. „Гоце Делчев, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Метличина поляна“ от ул. „Деян Белишки“ до ул. „Боянски водопад“
ул. „Костенски водопад“ от ул. „Славовица“ до бул. „Гоце Делчев“
ул. „Силиврия“, ул. „Ясна поляна“, ул. „Химитлийски проход“, ул. „Чужденец“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 114А.
На 23 ноември 2018 г. (петък), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Хаджи Димитър“ с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Могила“, ул. „Свети Спас“, ул. „Васил Левски“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Могила“ ъгъла с ул. „Суходол“.
На 23 ноември 2018 г. (петък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Вискяр планина“ жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Вискяр планина“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Вискяр планина“ ъгъла с ул. „Кап. Тодор Ночев“.

На 23 ноември 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Скакавица“ кв. „Бояна“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Орешарска“, ул. „Десислава“, по ул. „Герганица“ от ул. „Байкал“ до ул. „Орешарска“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Орешарска“ ъгъла с ул. „Скакавица“.
На 23 ноември 2018 г. (петък), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на бул. „Ломско шосе“ жк. „Връбница“ 1, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Ломско шосе“ от ул. „Лазарица“ до разклона за жк. „Обеля“ 2, бензиностанция „Петрол“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Ломско шосе“ ъгъла с ул. „Обелски път“.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2637 |21.11.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2578 |19.11.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2779 |15.11.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2696 |14.11.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ