Реклама / Ads
Frognews
0| 2756 |08.07.2018

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 09 юли 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Разград“ жк. „Красно село“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Разград“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Разград“ бл. 35А.
На 09 юли 2018 г. (понеделник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Вяра“ кв. „Модерно предградие“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Проф. Янаки Моллов“, ул. „Железен мост“, ул. „Кирил Дрангов“ и ул. „Динамо“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“23-ти декември“ ъгъла с ул. „Вяра“.
На 09 юли 2018 г. (понеделник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Перуника“ с. Бусманци , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Перуника“ от ул. „Асен Игнатов“ до ул. „Ген. Гурко“
по ул. „Асен Игнатов“ от ул. „Пчелина“ до ул. „Асен Игнатов“ №31
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Перуника“ ъгъла с ул. „Асен Игнатов“.
На 09 юли 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Вит“ с. Иваняне , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Вит“, ул. „Силистра“,
по ул. „Кокиче“ от ул. „Еделвайс“ до края на улицата
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Вит“ ъгъла с ул. „Кокиче“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Отдел Комуникации на „Софийска вода”

 

 

 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2925 |05.07.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2888 |03.07.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2779 |02.07.2018 . Ръководството на “Софийска вода” в диалог с жители на район “Люлин” 0| 3045 |28.06.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ