Реклама / Ads
0| 3200 |26.11.2018 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 27 ноември 2018 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Васил Левски“ жк. „Ботунец“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

жк. „Ботунец“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Левски“ пред 44ОДЗ.
На 27 ноември 2018 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Полски бряст“ вилна зона „Малинова долина“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Трилистник“, ул. „Бяла река“, ул. „Витошки камбани“, ул. „Полски бряст“
ул. „Бяла река“, ул. „Трилистник“, ул. „Папур“, ул. „Пейова бука“, ул. „Райчова дупка“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Витошки камбани“ ъгъла с ул. „Полски бряст“; ул. „Трилистник“ ъгъла с ул. „Широки път“.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 27 ноември 2018 г. (вторник), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Самодивско изворче“ жк. „Разсадника - Коньовица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бл. 24, бл. 25, бл. 26, бл. 87
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 87.
На 27 ноември 2018 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Самоковско шосе“ кв. „Горубляне“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Самоковско шосе“ от бул. „Цариградско шосе“ до ул. „Павел Красов“ и ул. „Обреща“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Самоковско шосе“ №1.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3251 |25.11.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3263 |22.11.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3116 |21.11.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3068 |19.11.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата
Реклама / Ads