Реклама / Ads

0| 3447 |21.04.2019

”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 22 април 2019 г. (понеделник) „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата.

 

На 22 април 2019 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Яков Крайков“ кв. „Крива река“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Яков Крайков“ от ул. „Св. Георги Софийски“ до ул. „Виктор Григорович“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Яков Трайков“ ъгъла с ул. „Даскал Манол“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

 

На 22 април 2019 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Професорска“ с. Кътина , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Сливница“ (четни номера), ул. „Младежка“, ул. „Летец“, ул. „Професорска“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сливница“ ъгъла с ул. „Младежка“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на тeзи инвестиционнr проектr клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

 

На 22 април 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Свети Спас“ с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Свети Спас“, по ул. „Рудината“ от ул. „Сергин Сердарски“ до ул. „Георги Бенковски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Рашовец“ ъгъла с ул. „Свети Спас“.

 

На 22 април 2019 г. (понеделник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Богданци“ жк. „Гевгелийски“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:0 0 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Богданци“ от ул. „Мировци“ до ул. „Гевгели“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Богданци“ ъгъла с ул. „Мировци“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Отдел Комуникации на „Софийска вода”

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3460 |18.04.2019 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3255 |17.04.2019 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3273 |17.04.2019 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3169 |16.04.2019

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ