Реклама / Ads
0| 3726 |14.07.2019 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 15 юли 2019 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Маестро Кънев“ жк. „Овча купел“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Маестро Кънев“ от ул. „697“ до ул. „688“

по ул. „Рождество“ от ул. „Камелия“ до ул. „Маестро Кънев“

по ул. „688“ от ул. „Камелия“ до ул. „Маестро Кънев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Маестро Кънев“ ъгъла с ул. „Рождество“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 15 юли 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Йордан Димчев“ кв. „Челопечене“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. "Йордан Димчев", ул. "Петър Стойнов", ул. "Стари Искър",ул. "Лъката".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стари Искър“ ъгъла с ул. „Лъката“.

На 15 юли 2019 г. (понеделник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Струга“ жк. „Банишора“ , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Струга“ от „бул. Княгиня Мария Луиза“ до бул. „Христо Ботев“

по бул. „Христо Ботев“ от ул. „Струга“ до „бул. Княгиня Мария Луиза“ - четни номера.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Христо Ботев“ №146.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3722 |11.07.2019 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк. „Младост“ 1 . 1| 3554 |10.07.2019 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3399 |09.07.2019 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3579 |08.07.2019 ”Софийска вода” временно ще прекъсне водата в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads