Реклама / Ads
0| 3447 |17.06.2020

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 18 юни 2020 г. (четвъртък), във връзка с изключване на уличен водопровод на ул. „Арх. Георги Ненов“ жк. „Люлин“ център се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Арх. Георги Ненов“ от ул. „Добри Немиров“ до бул. „Панчо Владигиров“.

бл. 778, бл. 788, бл. 789, бл. 790, бл. 796

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Арх. Георги Ненов“ №22.

На  18 юни 2020 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на въздушник на ул. „Панорама“ кв. „Симеоново“ се налага спиране на водоподаването  от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

кв.“Симеоново“ - ул. „Панорама“ от ул. „Витошки езера“ до бул. „Симеоновско шосе“, ул. „ Китка“ от ул. „Шумако“ до ул. „Каменица“

вилна зона „Малинова долина“ – ул. „Арх. Георги Фингов“ , ул. „Архитекти Васильов и Цолов“, ул. „Проф. Теодор Горанов“, ул. „Арх. Иван Данчов“, ул. „Арх. Станчо Белковски“, ул. „Арх. Наум Торбов“, ул. „Хотнишки водопад“ и ПСПВ Бистрица

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: вилна зона „Малинова долина“ - ул. „Арх. Станчо Белковски“ ъгъла с ул.„Арх. Наум Торбов“.

На  18 юни 2020 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Канала“ с. Мировяне се налага спиране на водоподаването  от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Парашутист“, ул. „Канала“, ул. „Еделвайс“, ул. „Вишновска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Каптажна“ ъгъла с ул. „Спортист“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. ”Софийска вода” отменя спиране на водата в част от кв. ”Орландовци” 0| 3432 |16.06.2020 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3561 |15.06.2020 . ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3978 |11.06.2020 . ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3971 |10.06.2020

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ