Реклама / Ads

0| 3104 |01.12.2020

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 2 декември 2020 г. (сряда), във връзка с монтаж на водомерен възел на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Евлоги и Христо  Георгиеви“ от ул. „6-ти септември“ до ул. „Проф. Фритьоф Нансен“

района между ул. „Георги С. Раковски“, бул. „Васил Левски“, ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, търговски комплекс „Пасаж“ на НДК и 2 бр. кафета срещу магазин на ул. „Проф. Фритьоф Нансен“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на: ул. „Карнеги“ и ул. „Гечкенли“.

 

На 2 декември 2020 г. (сряда), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Партений Нишавски“, жк. „Зона Б-5“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Средна гора“ от ул.  „Партений Нишавски“ до бул. „Александър  Стамболийски“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на: ул. „Средна гора“ с ул. „Позитано“.

 

На 2 декември 2020 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Русаля“, НПЗ „Дианабад“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Тинтява“ от ул. „Трепетлика“ до ул. „Жетварка“

ул. „Русаля“ от ул. „Тинтява“ до ул. „ Св. Пимен Зографски“ и ул. 132.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на: ул. „Тинтява“ и ул. „Русаля“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 1| 3559 |30.11.2020 . Предприемач: Неприемливо е да сме столица на ЕС и същевременно да дишаме най-замърсения въздух в света 20| 3625 |29.11.2020 . ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от с. Герман 0| 3270 |25.11.2020 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк. „Младост“ 1 0| 3017 |23.11.2020

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ