Реклама / Ads

ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ

0| 3797 |13.10.2021 НОВИНИ

”Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 14 октомври 2021 г. (четвъртък) във връзка с пресвързване на сградно водопроводно отклонение и монтаж на пожарен хидрант по бул. „Ген. Скобелев“, ж.к. „Банишора“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Ген. Иван Чернаев“ от ул. „Беласица“ до ул. „Круша планина“

бл. 38 - ниска зона и бл. 38 А

бул. „Ген. Столетов“ от ул. „Круша планина“ до бул. „Княгиня Мария Луиза“

част от захранването на „Пета многопрофилна болница за активно лечение“

локално платно на бул. „Княгиня Мария Луиза“ от бул. „Рожен“ до бул. „Христо Ботев“.


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Княгиня Мария Луиза“ № 110.


На 14 октомври 2021 г. (четвъртък) във връзка с ремонт на уличен водопровод във в.з. Калфин дол се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:


в.з. Калфин дол  и  ханче „Шумака“.


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Полежан“ на кръстови-щето с ул. „Стряма“.


На 14 октомври 2021 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Кадемлия“, кв. „Подуяне“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:


ул. „Кадемлия“ от ул. „Иларион Драгостинов“ до ул. „Атанас Узунов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кадемлия“.


Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

 

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 3105 |12.10.2021 ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 2272 |11.10.2021 ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в кв. „Сеславци” и част от ж.к. „Надежда“ 3 . 0| 2318 |06.10.2021 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Център“ и ж.к. „Красно село“ . 0| 2949 |05.10.2021 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ