Реклама / Ads

0| 2308 |02.11.2021 НОВИНИ

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 3 ноември 2021 г. (сряда) във връзка с реконструкция на уличен водопровод по ул. „Димитър Петков“, ж.к. „Зона Б-18“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между: ул. „Димитър Петков“, ул. „Цар Симеон“, ул. „Пиротска“ и бул. „Инж. Иван Иванов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Симеон“ на кръстовището с ул. „Димитър Петков“.

 

На 3 ноември 2021 г. (сряда) във връзка с извършване на строително-монтажни работи във в.з. Приплат се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: в.з. Приплат

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Калдъръмче“ на кръстовището с ул. „Чехълче“.

 

На 3 ноември 2021 г. (сряда) във връзка с подмяна на сградно водопроводно съединение по ул. „3-ти март“, с. Герман се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:  ул. „3-ти март“, ул. „Старата чешма“, ул. „Боне Хаджибонев“ от ул. „Хан Аспарух“ до ул. „Старата чешма“, ул. „Хан Аспарух“. в. з. Терасите и в. з. Смреката.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хан Аспарух“ на кръстовището с ул. „Градина“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

 

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 6| 2341 |01.11.2021 Предлагат плановите операции да бъдат временно преустановени . 1| 2351 |29.10.2021 „Софийска вода“ пусна в експлоатация нов метан танк в пречиствателната станция за отпадъчни води . 0| 2261 |28.10.2021 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Дружба“ 2 и ж.к. „Младост“ 1 . 0| 2759 |27.10.2021 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ