Реклама / Ads
0| 2236 |22.06.2022 НОВИНИ

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 23 юни 2022 г. (четвъртък) във връзка с ремонт на довеждащ водопровод по ул. „Производствена“, кв. „Факултета“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ж.к. „Люлин“ 3 - бл. 368, бл. 369, бл. 370 и бл. 371

ж.к. „Люлин“ 4

ж.к. „Люлин“ 5

ж.к. „Филиповци“

кв. „Филиповци“ /махалата/

кв. „Суходол“ - района между ул. „Момина сълза“, ул. „Траян Танев“, ул. „Стоичко Станиславов“, ул. „Щит“, ул. „Суходолска“ от ул. „ Околовръстен път“ до ВСУ „Любен Каравелов“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на следните адреси:

ж.к. „Люлин“ 4 - до 96 СУ „Лев Николаевич Толстой“

         ж.к. „Люлин“ 5 - до 97 СУ „Братя Миладинови“

         кв. „Филиповци“ - на площада

         кв. „Суходол“ – на площада.

 

На 23 юни 2022 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на спирателен кран по ул. „Капитан Димитър Списаревски“, ж.к. „Дружба“ 1 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

 

бул. „Христофор Колумб", ул. „Искърско шосе", бул. „Кръстю Пастухов", ул. „Кап. Димитър Списаревски".

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следните адреси:

ж.к. „Дружба“ 1- ул. „Тирана“ пред магазин „Макс“

ж.к. „Дружба" 1- на пазара пред пощата.

 

На 23 юни 2022 г. (четвъртък) във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение по ул. „Цар Асен“, кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Цар Асен“ от ул. „Шандор Петьофи“ до ул. „Бузлуджа“

ул. „Бузлуджа“ от бул. „Витоша“ до ул. „Княз Борис I“ и ул. „Княз Борис I” № 24.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Асен“ на кръстовището с ул. „Добруджа“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

 

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 2250 |21.06.2022 Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 2289 |20.06.2022 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 2387 |19.06.2022 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от НПЗ „Искър“ . 0| 2365 |15.06.2022 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Челопечене“ и кв. „Витоша“
Реклама / Ads