Реклама / Ads
173| 5381 |01.04.2013 НОВИНИ

Станишев: Ще се борим да няма второ управление на ГЕРБ

.
Председателите на партиите от Коалиция за България я регистрираха за участие в предстоящите парламентарни избори. В коалицията влизат - БСП, Български социалдемократи, Движение за социален хуманизъм, Европейска сигурност и интеграция, Комунистическа партия на България, Земеделски съюз Александър Стамболийски, Нова зора и Политическо движение Евророма.
 

Няма промяна в състава на партиите, които участват в коалицията. На първо място трябва да освободим България окончателно от едно пагубно управление, което за 3,5 г. наистина съсипа икономиката, докара хората до мизерия, опоска бюджета, превърна се в едно полицейско репресивно управление, погази демокрацията. На това трябва да се сложи край по начин, че да няма второ управление на ГЕРБ, подчерта Сергей Станишев.

 

Утре, наред с окончателния състав на листите, Националният съвет на БСП ще разглежда и предизборната платформа на партията.

 

"Ще започнем от спешните, антикризисни и спасителни мерки за държавата и ще минем през конкретната, по-дългосрочна политика, която е разработена от БСП и от нашата коалиция", обясни Станишев стъпките за осъществяване на целите.

 

Според соцлидерът няма да е лесно да се осъществят амбициозните цели, които си поставят коалиционните партньори няма да се постигнат за една година. "Защото когато ние казваме, че се ангажираме да създадем 250 000 нови работни места – това дори няма да ни върне към състоянието на заетостта от 2009 г., защото ГЕРБ затриха 400 000 нови работни места.

 

Станишев заяви, че не се притеснява от нищо персонално, за да отговори на въпроса дали има такива за битката в 25 МИР, където най-вероятно кандидат ще е и Бойко Борисов. "Моята амбиция е действително да дадем различна перспектива за България и за хората, защото така не може да продължава", каза той. Иначе лидерът на БСП няма информация за прокурорската проверка в МВР на подадения от него сигнал за незаконни послушвания и посочи, че това не е и негова работа.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 5267 |01.04.2013 Н. Куцкова: Диктатура на закона у нас няма . 9| 5833 |31.03.2013 Европа няма да дава пари за нереформирани сектори . 12| 6027 |31.03.2013 Няма отнето имущестно от осъдени за престъпна дейност досега . 166| 5937 |30.03.2013 Станишев: Няма да съм премиер! Пламен Орешарски е най-силен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads