Реклама / Ads
0| 3915 |09.09.2022 НОВИНИ

Стефан Гамизов: Достойнството на Кралица Елизабет ме кара да осъзнавам трагедията на родината ми

.
Тъжни новини за края на една велика епоха дойдоха от Великобритания със смъртта на символа на тази епоха кралица Елизабет II. От дете имам специално отношение към саможертвата и стоицизма на британците, които не се предадоха пред сатанистите на Хитлер, което ме формира в много отношения като мъж - да нямаш сили за борба не е оправдание да се предадеш и да спреш да се бориш.
 

Днес, когато моята родина, както по времето на Хитлерова Германия, пак зае страната на злото в лицето на диктатурата на Путин, правейки го долно, подмолно, крепостнически, недостойно, жалко и позорно, точно в този момент, гледайки тъгата, мъката и уважениeто по времето на достойните и смелите непрекланящи глава пред злото, което символизираше кралица Елизабет, която е назначила за свой пръв премиер Уинстън Чърчил преди 70 години, точно сега осъзнавам както никога трагедията на моята родна унищожена и смазана от комунистите и руската държава родина.


Тя си няма моята родина своите достойни лидери, които до края на дните им да са в служба на България, каквото и да става и каквото и да им предлагат.


Не мога да приема и никога няма да приема, че сме някакво недостойно племе, което за кървави рушвети, каквито са сега парите на Путин, както са били обещанията на Хитлер някога, все ще избира страната на злото.


Какви цивилизовани хора сме след като след 45 години комунизъм и 33 години посткомунистически терор от които 20 години под натиска на възраждащата се руска диктатура, независимо, че сме формално сред цивилизованите народи в ЕС, пак и пак избираме да сме на страната на злото?


Кралица Елизабет ни свързваше с миналото на достойнството, когато демокрацията и свободата се е заплащала с цената на живота с усмивка на уста, а ние не сме готови дори да се борим с най-малки жертви за достойнството си.


Затова ще сме бедни, презряни и последни, докато не си върнем достойнството на свободни хора!!!


Бог да прости кралица Елизабет II и благодаря, че ме караше да си спомням за времената, когато мъжете и жените са били велики със саможертва за доброто, а не със спогаждане със злото!!!

 

Стефан Гамизов




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3877 |31.08.2022 Дъщерята на Юрий Асланов - Леона напуска партията на Стефан Янев . 0| 11651 |30.08.2022 Стефан Гамизов за енергийната криза: Живеем в перфектната корупционна, мафиотска буря . 0| 3525 |29.08.2022 Партията на Софиянски пристана на Стефан Янев . 0| 3823 |29.08.2022 Стефан Янев: Някои стават богати - говорят против ”Газпром”, но работят с него

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads