Реклама / Ads
17| 13504 |07.05.2020 НОВИНИ

Румяна Ченалова: Ще бъда до всеки, който има смелостта и силата да се изправи и бори за справедливост

.
Румяна Ченалова
Публикувах информация за организираният от ”Възраждане” протест на 14.05.2020г. И беше зададен въпрос: ”Румяна, сега копейкина или рубльова си?”
 

Да.Такава съм. И ще бъда и БОЕЦ и БСП и "Правосъдие за всеки", и "Зелените", и всеки в битката за България!

Срам ме е, че винаги сме чакали месия и сме търсили водачи и царе извън границите на Родината, че сме посрещали освободители и предавали своите.

Горда съм с величието на първата и втора българска държава , с Левски и Ботев, Каравелов и Раковски, Бенковски, Волов, Гео Милев, Вазов и Яворов и стотици други.

И ще бъда не след, а до всеки, за когото националната чест и достойнство са приоритет, а предаността към България е най- висша ценност.

 

Когато къщата ти е изгнила, проядена и вони на мухъл и гной, я събаряш с помощта на приятелите си. После - когато градиш новата избираш дърводелците, водопроводчиците, електротехниците...и търсиш най - добрите.

Така мисля аз. Нека после всеки доказва дали и колко може.
Сигурна съм, че питащите едва ли познават политическите платформи на многобройните партии и движения. По - скоро са подвласни на успешната манипулация, целяща да ни раздели и обезсили.
Всички сме чели или чули за завета на хан Кубрат към синовете му и снопа съчки , които заедно не се пречупват.
Знаем, но дали разбираме...

 

Лесно е да хвърлиш камък по някого , да го свалиш в калта и да го риташ. Преди това погледни в огледалото и попитай - кого виждам и кой е там в действителност.

Ще завърша с един спомен за моя близка, която от години живее в САЩ. Всяка сутрин, преди детето й да отиде в американското си училище и да запее американския химн, тя застава до него в дома им, пред българското знаме и заедно пеят "Мила Родино".

Затова ще бъда всякаква и до всеки, който има смелостта и силата да се изправи и бори за справедливост. Моите и вашите корени не са сини, червени зелени, а български и това е важното. А къщата ни отдавна вони....




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 5453 |07.05.2020 Ченалова: ”Преклонена главица сабя не я сече.” Това ли е нашето верую?! . 47| 6307 |06.05.2020 Румяна Ченалова: Обединени ще пронижем змея на злото! . 6| 5046 |04.05.2020 ВАС потвърди уволнението на Румяна Ченалова . 3| 11595 |27.04.2020 Ченалова: Грижата за децата- 360 грама кашкавал и 3,8 килограма краставици

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads