Реклама / Ads
9| 4153 |02.02.2023 НОВИНИ

Стефан Гамизов: Много ми е тягостна колаборацията в тази зла политическа театрална трагедия

.
Източник: личен архив
Днес приключи работата на поредното народно събрание по време на настъпилите неочаквано времена на проруско военно хибридно управление.
 

Няма нужда явно от парламент в държава, която е загубила своята държавност и се управлява по волята на зла чужда диктатура в лицето на руската.


Това май е единственото честно нещо (разпускането му и липсата на парламент-поне свалят маските) правено от артистите събрани в парламента и Румен Радев, които така упорито и неуспешно прикриват реалното суспендиране (отмяна и въвеждане на нова форма на управление) на конституцията.


Много ми е тягостна колаборацията в тази зла политическа театрална трагедия на тези, които се “пишат” демократи.


Признаването на Гладомора, досадното повтаряне, че “имаме нужда от работещ парламент и стабилно правителство” и законодателното обслужване на грабежите на проруските ни олигарси, не ”замазва” дори малко истината, че колаборацията с #russia хибридни превратаджии в България помагайки им да изглеждат легитимни с фасадни действия и фасадно действащи институции на демокрацията, които работят за корупцията и руската диктатура по същество, е погром върху демократичната форма на управление на България.


Сега ни предстои още по-голямо затъване в тинята на проруската ни хибридна диктатура оглавявана от Румен Радев, докато чакаме ГЕРБ и ДПС да подготвят “хартиената кристална нощ”.


За тези, които не знаят или не си спомнят, това е трагичен момент в историята на Европа, когато в цяла Германия през 1938 година са извършени масови погроми срещу собственост на евреи, което отприщва най-трагичната и черна част от европейската история.


Търся тази аналогия не случайно, защото същите тези хора в България сега, които стоят зад “хартиената коалиция”, отричат и военните престъпления в Украйна на руската окупационна армия, призовават Украйна да бъде изоставена, отказват да помагат на жертвата в тази незаконна война и толерират, това е особено важно дехуманизацията на украинската нация.


Точно, каквото са правили извършилите погромите в Германия през 1938 година над други човешки същества, но няма да ги назовавам, защото както разбирам Телус блокират и когато назоваваш дори в контекста на осъждане и припомняме да не забравяме престъпленията им, военнопрестъпници вършили военни престъпления пред Втората световна война.


Сега на нас българите истински демократи ни предстои да изживеем дирижиран от руската диктатура погром върху демокрацията с фалшифициране на изборите, за да може установеното вече реално противоконституционно управление начело с Румен Радев, да направи опит за живот с марионетно избрано от марионетен на Москва парламент преди да има реакция на възмездие от съюзниците на България, които я третират формално като демократичен субект.


И понеже обичам демокрацията и човешките права, както нищо друго, защото са естествени, каквото е правото да дишаш свобода, припомням на тези тирани и руски колаборационисти, че във Всеобщата декларация за правата на човека има тяхно неотменимо задължение:


“Като взе предвид, че е необходимо правата на човека да бъдат закриляни от закона така, че човек да не бъде принуждаван да прибягва към бунт срещу тиранията и потисничеството, като последен изход.”


Дано съюзниците ни ЕС, ЕП и САЩ не ни изоставят в тези мрачни и трагични дни за България и българите.


Дни на черен мрак спуснат над родината ни от руските проксита, колаборационистите с тях, санкционираните и проруските ни олигарси.

 

Стефан Гамизов, Facebook




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3124 |02.02.2023 Красен Станчев: От много отдавна е известно, че критерият за ниво на инфлация не може да бъде спазен . 4| 3166 |01.02.2023 Андрей Гюров от ПП: Кабинетът ”Донев” трябва да получи много ниска оценка . 5| 3650 |29.01.2023 Русия нанася масиран обстрел срещу Херсон, има много ранени и загинали . 0| 3021 |26.01.2023 Иван Таков: Столична община трябва да е много по-активна в решаването на проблемите, предизвикани от икономическата криза

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads