Реклама / Ads
6| 2878 |13.06.2023 НОВИНИ

Стефан Гамизов: Мафиотската война по върховете на държавата доведе до смразяващ апокалипсис

.
Мафиотската война по върховете държавата доведе до смразяващ демокрацията апокалипсис, който радва само глупците с наивната надежда за някаква промяна. Корумпираните политици и русороби махнаха в страха си да не пострадат Иван Гешев, който години наред издевателстваше над правосъдието и справедливостта правейки нищо срещу същите назначили го корумпирани политици и русороби.
 

Сега корумпираните рускосвързани политици демонстративно показаха кой управлява държавата ни - корупцията, кражбите и руснаците.


В момента в който слугата в лицето на Гешев посегна на господарите си и започна да говори, че ще даде доказателства на “американците”, каквото и да значи последното, той беше екзекутиран светкавично и назидателно за всички, които ще помислят да се отклонят от омертата.


Свидетелят-съучастник (ако е такъв, а не просто съучастник, който заплашва другите), не просто беше ликвидиран, а беше действано в синхрон в парламента, който не може да бъде постигнат за нищо смислено.
И това не е дори началото на края на историята, както би казал Чърчил, защото силната фигура сега ще е Румен Радев, който координирано с момчето на руснаците и олигарсите в лицето на Асен Василев (той държи парите), подкрепено от Борисов и Пеевски, всички те правят така, че никой не пипа и прави опит в парламента да отстрани Румен Радев за измяна и предателство.


Румен Радев ще реши ще издаде ли указ за отстраняване на Иван Гешев и кога, което ще рече, че корумпираните политици са в ръцете на него и руснаците или каквото и да стане ще стане през мръсна сделка с тях.
С разходки по жълтите павета няма да стане, скъпи мои наивници и клети жертви.


Срещу себе си имате садистични социопати и психопати със стотици милиони за война срещу вас, властване над вас и руската диктатура е зад тях!!

 

Стефан Гамизов




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 9535 |25.05.2023 Стефан Гамизов: Руснаците се намесиха пряко в избирането на главен прокурор в България . 14| 3914 |23.05.2023 Стефан Гамизов: В проруската служебна власт на Радев истерично се унищожават документи . 2| 3028 |18.05.2023 Проф. Милена Стефанова: Битката на олигарсите се премести на терена на прокуратурата . 12| 7606 |03.05.2023 Огнян Стефанов: Заговор има и той е на хора, които искат Гешев да остане на власт, а Борисов да проведе реформите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads