Реклама / Ads
6| 6078 |18.08.2023 НОВИНИ

Стефан Гамизов: Убийството на Ал. Петров показа ”кой кара влака”

.
Стефан Гамизов
Като се замисля, какво предполагам знаеше Алексей Петров и колко неадекватна му беше амбицията предвид неговата тъмна същност (каквато е и на хората срещу него също), да е “сив кардинал” на държавата сега в най-сложното време за българските комунистически и руZофилски банди властващи в България от 1947 година до ден днешен с руZките садисти зад тях, давам си сметка, че убийството му показа “кой кара влака”.
 

 И изпрати сигнал, че “аматьори” с двойни игри няма да се допускат на терена за разфасоване на плячката, която представлява българите, живота им, настоящето им и бъдещето им - робия до шия.

 

Без да обръщам внимание на историите от тази нощ около МОЧА, който си стои непокътнат и властта се прави на ударена изчислявайки, кога ще извлече най-много полза за грабежите, корупцията и руZнаците да го събори заедно с театрално и договорено с него отстраняване на Румен Радев, ще отбележа, че САЩ и Великобритания спешно трябва да продължат със санкциите, ако са ни истински приятели и съюзници.

 

Турски Поток трябва да спре да пренася рушвети за корумпирани помагачи на Путин на Запад през Унгария благодарение на България, а Пригожин не трябва да бъде допуснат да доставя африкански петрол с подменени документи за произход от неговите африкански територии за Лукойл Нефтохим.

 

България от местопрестъпление се превръща ден след ден във все по-голямо руZко военно-хибридно местопрестъпление не без участието на подкупени хора на Запад, да си затварят очите.

 

Но да цитирам себе си от вчера:

 

"Кръстникът на "евроатлантическото" ни правителство беше убит съвсем навреме, защото се задава голямото делене на плячката от 50 милиарда лева от Брюксел, а трябва и да се "маже", че руZнаците няма да си ходят. Това не предполага някой "кръстник" да знае, какво е ставало години наред, че иначе няма да има "индулгенции" и "кучи" опростени синове."

 

Стефан Гамизов




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 3676 |18.08.2023 МВР: Две са версиите за убийството на Ал. Петров - отмъщение или финансов дълг . 4| 3061 |18.08.2023 Има различни версии, но още няма задържан за убийството на Алексей Петров . 6| 3274 |17.08.2023 Адв. Грета Ганева за убийството на Ал. Петров: Политическо ли е или отмъщение за стари грехове? . 8| 3204 |17.08.2023 Първан Симеонов: Ако не бъде разкрито убийството на Ал. Петров, ще остане тягостно усещане за тържество на криминалната хроника

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads