Реклама / Ads
8| 4494 |09.10.2023 НОВИНИ

Стефан Гамизов: Няма време, трябва ни 80 000-на армия за бой в градска среда

.
Стефан Гамизов
С обичаен тероризъм Путин пренасочи със съюзниците си от Иран и техните проксита от Хамас всички погледи извън Украйна. След като и премести флота си извън Крим, а сега организира невиждано клане в Израел и война след 50 години крехък мир, започвам да се чудя, дали Путин не подготвя употреба на ядрено оръжие в Украйна пред неизбежното поражение след започнатата от него престъпна война?
 

Употребата ня ядрено оръжие в Украйна или ядрен тероризъм в Южна Украйна сега или в скоро време няма да доведе до ответен удар на НАТО, защото НАТО ще се пази от война на два фронта, пред заплахата Иран да употреби ядрено оръжие срещу Израел - вярвам Иран вече има такова с помоща на Путин, защото след пропуските на израелското разузнаване с Хамас, няма как да им вярвам, че не са проспали нещо в Иран с руските олигарси около Натаняху.

 

Да не говоря, че при такова развитие Варна и Бургас бързо ще се окажат превзети от руските колонисти там.

 

Изправени сме пред световен конфликт и трябва да увеличим натиска за повече помощ за Украйна и превантивни удари срещу Иран, както и най-после да се въведат санкции срещу комунистически Китай за корупция, подкрепа на диктатури и потискане на човешките права.

 

България спешно трябва да увеличи бюджета си за отбрана и да се сдобие с 80 хилядна армия, добре въоръжена и обучена за градска война.
Нямаме време!

 

Скоро може да ни сполети климатична и ядрена умишлено предизвикана бежанска вълна от арабските държави, а руснаците да направят опит за сепаратизъм с подкрепата на български свързани с корупция ислямистки групи по Черноморието.

 

Стефан Гамизов

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 4101 |09.10.2023 Премиерите на България, Гърция и Румъния се срещнаха край Варна. Денков: Европа не може да е зависима от външни фактори (видео) . 1| 4705 |09.10.2023 Израелски ракети изравняват със земята гнездото за плацдарм на Хамас Бейт Ханун . 4| 4009 |09.10.2023 Спортният министър Илиев остро към Б. Борисов: Кухи са обвиненията му, при него за 2020 няма нито милиони, нито салони . 0| 9363 |09.10.2023 Мартин Табаков за ФрогНюз: Иран е спонсор на Хамас, от военното му крило вече благодариха на Техеран

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads