Реклама / Ads
52| 25717 |30.05.2021 НОВИНИ

Стефан Гамизов прави скандални разкрития за АЕЦ ”Белене”, ”Турски поток” и връзката Борисов-Русия

.
Стефан Гамизов
Поради изключителната наглост на Бойко Борисов с изявленията му вчера, че “национални предатели”, искали различни неща да е вършел, каквито всъщност реално бяха участващите (истински национални предатели) в неговата диктатура, утре ще публикувам част от документ, който Теменужка Петкова скри и е свързан с манипулирането на арбитражното дело в Женева за АЕЦ “Белене”.
 

Този документ е достатъчно доказателство да се направи обосновано предположение, че това дело е било манипулирано с цел да бъде загубено умишлено от правителството на Борисов и това правителство да има така основание да заплати 1.2 милиарда лева за неизползваеми от икономическа гледна точка ядрени реактори и съпъстващи ги други съоръжения.


Колко рушвети са заплатили руснаците от тези 1.2 милиарда лева е загатка, но най-вероятно са били не по-малко от 200 милиона лева.
Борисов лъже рецидивиращо, безогледно и нагло за АЕЦ “Белене” и Турски Поток.
След този документ ще последва името и адреса на фирма в Цюрих, която е реално руска собственост и в която са отклонени поне 1 милиард лева и по-вероятно 1.5 милиарда лева от строителството на Турски Поток в нейна и на Лукашенко полза. Няма никакъв реален Аркад - той е само фасада! Няма да има и никаква печалба от този газопровод, а загубите от старите транзитни такси вече се трупат!


Ще посоча и името на руският олигарх, който заплати имота на служителката в кабинета на Бойко Борисов, която надзираваше действията по Турски Поток с мъжа си в полза на диктатурата в Кремъл.


Стъпка по стъпка ще повдигна юргана на най-мръсната порно корупционна политика в историята на България, която освен политическа порнография, ще остане и катранено черна страница на национално предателство в невиждани размери!
АЕЦ “Белене” и Турски Поток са руски военни хибридни енергийни проекти срещу ЕС и България. Замесените в тях са извършвали и извършват престъпления срещу Републиката, а корупцията в непоносимо нагли размери в тези “проекти” е награда за чудовищните дела на тези мръсници и майкопродавци!

 

Стефан Гамизов, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 33| 5863 |30.05.2021 Борисов: Бойко Рашков няма да го изберат за домоуправител. Ще ми инсценират компромат . 5| 7100 |30.05.2021 Цветан Василев: КС уж постъпи правилно по „закона Пеевски“ за КТБ, но пак обслужи Борисов и компания . 13| 13383 |30.05.2021 Корнелия Нинова: Нужна е промяна, която води до стабилност. Знаем как и можем да я направим . 14| 9108 |29.05.2021 Стефан Софиянски: Вече е срамно да си гербаджия в очите на нормалните хора

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads