Реклама / Ads
7| 4941 |08.05.2020 НОВИНИ

Степан Хиндилян: Божков искаше от нас да защитим търкането на билетчета

.
Степан Хиндилян Източник: Lap.bg
Васил Божков искаше от нас да протестираме в защита на Националната лотария и търкането на талончета. Нещо, което явно той очакваше да направим. Какво щеше да се случи? Щеше да се стигне до много неприятни ексцесии.
 

Това заяви пред bTV председателят на Националния клуб на привържениците на "Левски" Степан Хиндлиян.

 

Припомняме, че малко по-рано днес в свое интервю за bTV бизнесменът Васил Божков засипа с обвивинения властта, спомена връзки между Пеевски, Борисов и Горанов и в прав текст нарече Хиндилян "подлога" на премиера.

 

"Когато направихме две срещи с господин Божков през януари месец тази година, след което се взе решение да се видим с премиера, господин Борисов лично на мен ми се скара, и това е документирано, че съм го плашил с протести. Днес господин Божков ме нарича "подлога" на господин Борисов". И двете страни са недоволни, което лично мен ме удовлетворява, защото това идва да ми покаже, че съм си свършил работата както трябва и съм защитавал интересите на "Левски". От тук нататък всеки има право да говори, да интерпретира по какъвто начин пожелае. В някаква известна степен разбирам емоциите и чувствата на господин Божков. Това нещо не ме изненадва, не го приемам лично. Това е част от играта", заяви Хиндлиян.

 

Той коментира, че Божков не е очаквал отказ от позицията си на влиятелен бизнесмен с пари.

 

"Само ще припомня, че година преди това искахме официална среща с господин Божков - да се запознаем, да поговорим за нашите разбирания за "Левски". Той не откликна на такава среща", каза още Хиндилян.

 

Ако хората, които не са подкрепили Божков и тяхното лице - аз, сме подлоги на Борисов, то хората, които застават плътно зад господин Божков, може да кажем, че са негови подлоги. Аз не искам да се фокусираме върху това. Големият въпрос е какво правим с клуба?", коментира още председателят на Националния клуб на "сините".

 

Припомняме също така, че в момента футболният клуб е в изключително тежко финансово състояние, заради запорите на фирмите, които го спонсорират. Дружествата са свързани с Васил Божков. Феновете на "Левски" писаха и писма до премиера Борисов с искане за държавна помощ. От своя страна Борисов заяви, че не може да финансира клуб с неясна собственост, като призова Божков да се откаже от акциите си.

 

Това бизнесменът разтълкува като пореден удар и опит на властта да отнеме клуба.

 

"Аз не представлявам всички привърженици на "Левски". "Левски" има много привърженици. Може да ги даде на тези, които вчера бяха готови да дадат 3 млн. лева", заяви Хиндлиян.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 59| 12994 |08.05.2020 Божков говорел за хазарта само с Горанов. Министърът отрича. Кой лъже? . 62| 26382 |08.05.2020 Васил Божков: Общото между мутрите преди и сега е Борисов. Различното е Пеевски. Той дърпа конците . 23| 4824 |05.05.2020 Феновете на ”Левски” загрижени за бъдещето на клуба. Пишат до Божков и Борисов . 5| 5428 |05.05.2020 Тити Папазов: Божков вярва, че скоро ще се върне в България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads