Реклама / Ads
3| 4567 |27.01.2020 НОВИНИ

Светът скърби за Коби Брайънт, хеликоптерът паднал заради мъгла /видео от катастрофата/

.
Коби Брайънт
Спортният свят е разтърсен от новината, че легендарният баскетболист Коби Брайънт е загинал в катастрофа в Калифорния. Според TMZ и 13-годишната му дъщеря Джиана е била на борда и е сред загиналите. Брайънт, дъщеря му и нейна съотборничка са пътували за мач на девически отбор.
 

Социалните медии заваляха от съболезнования за семейството и близките му. Някой от най-големите звезди и отбори споделиха тъгата си от тази трагична новина.

 

Президентът Доналд Тръмп написа в "Туитър", че смъртта на Коби Брайънт е "ужасна новина". От Ен Би Ей написаха в изявление, че са "съсипани от трагичната загуба".

Много баскетболни мачове прекъснаха за минута мълчание за Брайънт. Нюйоркската "Медисън Скуеър гардън" грейна в лилаво и златно в памет на покойната спортна легенда.


.

 

“Нашият клуб би искал да изрази най-дълбоките си съболезнования към неговото семейство и приятели, към семейството на ЛА Лейкърс и на НБА след трагичната смърт на Коби Брайънт. Почивай в мир, легендо”, споделиха от Пари Сен Жермен.

От Борусия Дортмунд също се присъединиха към съболезнованията: “Дълбоко сме натъжени да научим за смъртта на Коби Брайънт. Нашите мисли и молитви са със семейството му и с неговите приятели. Завинаги легенда”.

 

“От мое име и от името на всички играчи и служители на Рома, се присъединяваме към спортния свят в мъката след трагичната смърт на Коби Брайънт. Коби бе истинска икона и нашите мисли са със семействата на всички загинали на този полет”, написа президентът на Рома Джим Палота.

 

От Милан написаха на страницата си в Туитър: “Нямаме думи да изразим колко сме шокирани да научим за трагичната смърт на един от най-великите спортсмени и фен на “росонерите”, Коби Брайънт. Нашите мисли са със семейството му и с всички засегнати от този трагичен инцидент. Ще ни липсваш завинаги, Коби”.


“Шокирани сме от новината за смъртта на Коби Брайънт, атлет за пример на терена и извън него. Нашите най-искрени съболезнования за неговото семейство и за близките му. Почивай в мир”, написаха от Барселона, цитирани от Гонг. бг.

 

По първоначална информация причина за катастрофата е мъгла и намалена видимост.

Националната комисия по безопасност на транспорта съобщи, че изпраща екип, за да разследва катастрофата. При инцидента са загинали още 8 души. Няма оцелели при катастрофата.

 

41-годишният Брайънт е пътувал в частен хеликоптер "Сикорски", който по неизвестни засега причини е изгубил височина, разбил се е и се е запалил. Злополуката е станала около хълмовете в района на Калабасас, северозападно от Лос Анджелис, Калифорния, предаде БТВ.

 

Появиха се първите стряскащи кадри след ужасната катастрофа с хеликоптер, в която почина баскетболната легенда Коби Брайънт. Инцидентът с 41-годишният бивш баскетболист на Лос Анджелис Лейкърс се случи в град Калабасас, Калифорния, а TMZ Sports публикува видео от горящия вертолет.

 

 

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4827 |26.01.2020 Петима загинаха с хеликоптер в Калифорния, баскетболната звезда Коби Брайънт е сред тях . 0| 11867 |23.01.2020 Учени алармират: Светът е обхванат от цифров аутизъм . 0| 4215 |11.01.2020 Светът наблюдава „Вълча” Луна . 11| 5389 |15.11.2019 Владислав Горанов: „Орташката кобила – кучета я яли”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads