Реклама / Ads
3| 5712 |18.03.2018 НОВИНИ

Светльо Витков: Въртенето на части от тялото е привично за политиците, дясното се разпада

.
Светльо Витков
Видя ми се коремчето по време на коремното възлизане. Пуловерчето ми беше късичко. Военният министър Красимир Каракачанов отговори психически на предизвикателството ми за коремно възлизане. Това каза лидерът на „Глас Народен“ Светльо Витков по НТВ.
 

За напиването с бира не може да се говори, това не са хубави състезания. В казармата на коремното възлизане му викаме „коремното“. Пиарът на президента е добър. Евала на пиарите му. Това е плод на въображението на пиарите. Тези ходове вдигат рейтинг, но нека политиката да не я обръщаме в цирк. Обществото ни се научи да гледа нещо бързо и лесно смилаемо.

 

Въртенето на определени части на тялото е привично за политиците. У нас всеки върти, да гледа да се уреди. Напълно нормално. Ние го направихме на майтап. Хубавите неща стават много бързо. При мен коремното  стана от първи опит. Онзи ден бях прекалил с тренировките. Искам да си направя плочките отново, да си вляза в „нова баня“.  В казармата всеки човек може да го направи коремното 4-5 пъти. Един човек трябва да е в добра физическа форма. Това е отражение на неговия начин на живот. Пеевски не го приемат заради това, че е наднормен. Виждали ли сте положителен герой, който да е наднормен? „Слънце“ и „силовото“ е най-трудно. Коремното е междинка.

 

„Глас Народен“ излиза от РБ, защото апелирахме за обединение дясно. Това не може да се случи. ДБГ замразиха участието си. Това показва, че напускат с едното краче.  Москов се видя с Валери Симеонов. Има различия в РБ, които се задълбочават. Има тотален разпад на дясното. ДБГ се насочват към „Да, България“. Едните създават хубав, а другите лош ореол. Битката помежду си отблъсква, което е пълна глупост.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5924 |13.03.2018 Светльо Витков предизвика Каракачанов като Радев да се врътне на лоста . 9| 4777 |29.11.2017 Светльо Витков: Партиите извън НС ще се продадат на олигарсите, ако субсидията е 1 лв. . 6| 4809 |20.02.2017 Светльо Витков: „Глас народен“ се превърна в глас в пустиня . 3| 4322 |30.05.2016 Витков: Ако ДПС ме подкрепи отзад, ще се кандидатирам за президент

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads