Реклама / Ads
8| 4871 |16.06.2015 НОВИНИ

Свидетел срещу „Килърите”: Медиите не отразиха вярно решението на ВКС

.
Георги Петков-Космоса
Медиите не отразиха вярно решението на ВКС за групата „Килърите”. Някои от тях съобщиха само, че делото се връща на втора инстанция, което не отразява реално истината. Това ме кара да си мисля, че няКОЙ има интерес да заблуждава хората, които не са запознати детайлно с процеса. Това каза възмутен пред Фрог нюз Георги Петков- Космоса, който е един от основните свидетели срещу бандата на Петър Стоянов-Сумиста и аверите му.
 

Ако не знаех за решението на ВКС, щях да мисля, че процесът нещо куца. За моя радост нещата стоят точно обратното. До този момент е категорично ясно, че Сумиста ще лежи 15 години зад решетките за побоите и палежите. Радвам се, че магистратите признаха, че става дума за организирана престъпна група за убийства и други тежки престъпления. Сигурен съм, че след повторните разпити на няколко свидетели, доказателствата няма да бъдат по-различни и за убийствата. Очаквам да бъдат потвърдени и доживотните им присъди. Всичко е въпрос на време. Толкова чаках за справедливост, ще почаквам още малко, призна Космоса, който за определен период от време е бил в обкръжението на Петър Стоянов и дори е работел за него.

По време на процеса животът му се вгорчи, тъй като беше един от най-атакуваните свидетели от страна на адвокатите на „Килърите”. Спомняте ли си какво беше, когато делото тръгна в съда? Нямаше медия, която да не пише за него. И съвсем разбираемо, защото подобен процес срещу такава организирана група, поне аз, не си спомням да има в България. Когато, обаче се стигна до край с ефективни присъди, сякаш всичко заглъхна. Загатнаха някъде с едно-две изречения за това и толкова. Аз и още много хора си сложиха главата в торбата, за да докажем, че Сумиста и хората му са вършили най-тежките престъпления у нас, а после все едно нищо не се е случило. Независимо от всичко вече съм убеден, че когато полиция и прокуратурата си върши работата както трябва, няма как това да не го види съдът. И резултатът е на лице. В общество без ценности и липса на истина, присъдите срещу „Килърите” е цяло чудо. Гордея се, че с частица допринесох то да се случи, заключи Георги Петков.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5919 |15.06.2015 Свидетел срещу „Килърите”: Надявам се ВКС да потвърди и доживотните им присъди . 18| 6156 |30.04.2015 Гуверньорът Искров намери виновник за КТБ - медиите! . 14| 5016 |29.04.2015 Касабов: Цветан Василев е жертва, да стане защитен свидетел . 52| 9189 |26.04.2015 Константинов: Откачалки гледат, медиите да не показват побои и самоубийства

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads