Реклама / Ads
35| 29958 |03.04.2020 НАРОДЕН ГЛАС

Татяна Дончева: Изцъкленият поглед на Горанов само ме предизвиква, не само Нено Димов ще седи на наровете

.
Татяна Дончева
Изцъкленият поглед на Влади Горанов само ме предизвиква. Искам да му кажа да не дърпа дявола за опашката с думата „маргинал“, защото не само Нено Димов ще седи на наровете. И бъди готов да седнеш на виенското колело и няма да си ти отгоре. Този изцъклен поглед е лишен от съпричастност към човека. Тези хора смятат, че ще бъдат по кабинетите си до края на света. Е няма да бъдат.
 

 Това каза адвокат Татяна Дончева по Евроком. Дойдоха военните, за да кажат, че няма да ходя на фризьор. Негово светейшество, за мое голямо разочарование, големи чупки в кръста правеше на Бойко Борисов. Разбрах, че имал съветници. Тежка е задачата да решат как да се честа Великден.





В целия този хаос  и с това медийно облъчване, българите вече са на края на силите си. СЗО препоръча 20 минути коронавирусът да е тема за ден. У нас тази тема е 20 часа. Медиите проявяват липса на усет, че човешкото възприемане има предел. И това 20 часа е свръх всякакъв предел. Много хора не гледат нищо за коронавируса.

 

Откъде се взе коронавируса? Дали е лабораторен или природен продукт е важна тема. Ако хората искат да мислят, биха могли да търсят  информация и да осмислят. И в двата случая роля имат медиците. Но в първият случай трябва да мислят политиците. Това означава, че ние няма да имаме само медицинският алгоритъм на протичане.

 

Мерките са подчинени на пиара, и целят да покажат, че правителството полага неимоверни усилия. Тези мерки не са създадени от българското правителство. Хората по Европа дискутират, осмислят и тогава оповестява. Бойко Борисов  оповестява и казва, че те са го вземи от нас.

 

Казва се, че мерките са, за да се опази здравната система. Струва ми се, че пазейки я, ние можем да разрушим социалната. Продължаването на социалната изолация води до лавина от освобождаване на хора от работа. Има много хора около Борисов, които да му кажат, че 60 на 40 няма да проработи и не работи. Всеки бизнесмен, който може да пусне работниците, ги пуска. Това расте като лавина. Социалната система ще е изключително напрегната.





Създаване на вируса в лабораторни условия не е теория на конспирацията. Болни мозъци има достатъчно в човечеството. Реакцията на световни лидери-въвеждат крути мерки, означава, че вероятно са верни тезите, че вирусът е лабораторно създаден. Значи има някакви цели.

 

Обстоятелството, че се търси преразпределение на световното богатство без война, би трябвало да се удостои с внимание. Къде ще стоим след това? Ние не можем да бъдем фактор, но къде ще сме след това. Мерките за селското стопанство са важни, защото самоизхранването на населението ни е супер важно. Ние в тази посока сме назад. Това не може да стане като „грабвайте телата“. Очевидно е, че няма да можем да внасяме лук от Македония и чесън от Полша. Стига да има желание някой на държавно ниво, трябва да се намерят нишите. Не може всичко да е туризъм. Затварят се границите.

 

 

Борисов говори час и половина преди 10 дни и каза, аз тука час и половина ви отговарям на въпроси. Е това беше световен шампион по монолози. Президентът има умерено изявление.

 

Не можe като примадона да не даваш никой нищо да ти каже. Какво като си наложил карантина. Хората ще откачат. Това нещо някой изчислява ли го? Кой измисли вируса, защо и с каква цел? Това, което се случва е като филм на ужасите. Тук става дума за това, че трябва да работят институциите за контрол на изпълнителната власт. Сега всичко сме затворени в щаба и в МС. Защо ще навикваме Мангъров? Защото той повтаря, че трябва да стигнем колективен имунитет. Защо спорят за ваксините? Защото те държат две лаборатории и упражняват  пълен контрол върху резултатите.  Те не искат да има цялата картина на заразата.

 

Ако се тества масово, ще стане ясно, че заразените са в порядъци в пъти повече отколкото се съобщава. Като не ви трябва различно мнение, кажете на Мангъров да си ходи в болницата, а всички други под конец.

 

Карантините не могат да продължат толкова дълго. Те чакат да се сбъдне това до края на май да сме изградили колективен имунитет. Но,  ако това е лабораторен вирус, вие не знаете ходовете на тези, които са го пуснали.





В политиката е важно да спреш да се занимаваш с клакьори, пиари и да се възприемаш на оперетна примадона. В дни като днешния е важно да мислиш, за хората, а не за собствения си имидж. Извадете най-добрите, които имате.

 

Казаха, че обществените поръчки са блокирани. Важно е къде България ще бъде. Ние трябва да можем да се самоизхранваме.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5766 |25.11.2019 Татяна Кристи: Отворено писмо към сегашните, миналите и бъдещи Мис Българии . 5| 8003 |18.09.2019 Дончева: Управлението на Борисов е по образец от Османската империя . 4| 7817 |14.08.2019 Татяна Кристи: Настръхват косите от опорните точки на Гешев, протести до дупка . 9| 12910 |01.06.2019 Десислава Иванчева иска право на отговор от бТВ заради изказване на Татяна Дончева

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads