Реклама / Ads
5| 4677 |27.12.2014 НОВИНИ

Теди Москов вдига заплатите на лекарите 3 пъти

.
Режисьорът Теди Москов
Само Теди Москов е някаква театрална издънка в нашата фамилия. Повечето ни роднини са лекари. Аз разбира се мечтаех да стана боклукчия. Но след като не ми се сбъдна мечтата, Софийска чистота може би е изгубила в мое лице.
 
Това коментира здравният министър Петър Москов в студиото на бТВ. Той бе гост в „Тази събота” заедно с братовчед си – режисьора Теди Москов. На въпрос какъв си е мечтаел да стане като малък, Теди Москов се оказа, че е сбъднал детската си мечта. Понеже бил най-нисък в класа, искал да гледа някой ден от високо. Тренирал баскетбол, ханбал, ски карал. В крайна сметка обаче режисьорът си дал сметка - искал да стане известен. Май се получи, призна нескромно Москов. Дали някога си е мечтаел да стане лекар, той отговори, че никога, но за сметка на това е добър пациент с цял букет от болежки.

Ако стана министър на здравеопазването, отговори Теди Москов, ще вдигна тройно заплатите на лекарите и ще направя възможен достъпа на всеки един човек до лечение в зависимост от това, което има нужда неговото тяло, независимо от финансовото му състояние.

Ако здравният министър стане за един ден режисьор, Петър Москов си пожела да направи нещо за хората, за да им покажа, че благодарение на театъра, музиката, изкуството все още сме се съхранили като биологичен вид. Братовчед му подсказа с шеговит тон, че най-лесно би било да спи с красивите актриси, но едва ли ще направи това.

На въпрос дали Теди Москов е използвал връзките си в здравеопазването, той заяви, че единствено, когато баща му е бил на смъртния си одър, обадил се на здравния министър с молба да го приемат в реанимацията на неговото отделение. И двамата братовчеди бяха единодушни: Възпитанието ни е такова.

На края на разговора режисьорът Москов поздрави братовчед си за чувството му за хумор и най-вече за това, че успешно го е надговорил. Разбрахме се предварително обаче днес да бъда скромен, оправда се закачливо Теди Москов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 9933 |22.12.2014 Москов: Г-жо Манолова, хайде по-тихо за болниците! . 14| 4076 |21.12.2014 БСП вдига членския внос . 3| 4269 |19.12.2014 Москов: За пръв път има гарантирани пари за увеличение на бюджета на доболничната помощ . 12| 8283 |19.12.2014 Х. Александров за Фрог: Нека разграничим Москов от Симеонов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads