Реклама / Ads
12| 4760 |24.08.2011 НОВИНИ

Тийнове намушкаха футболист

.
16-17-годишни нападнали Футболиста на Славия Б. Васев, обиждали го, подигравали му се, намушкали го и необезпокоявани си тръгнали.
 

 

Футболистът от детско-юношеската школа на Славия Божидар Васев (19 г.) е бил намушкан с нож в центъра на София. Инцидентът станал във вторник вечерта около 20.30 часа в района на НДК, осведомява Стандарт. Васев е наръган в гърба, но раната му не е дълбока, според лекарите халфът е извадил невероятен късмет. Играчът е изкарал нощта в Пирогов, където е получил първа помощ, а днес сутринта е бил изписан. Божидар Васев е подал жалба в полицията срещу неизвестните за момента нападатели.

 

"Бях на разходка с мой приятел в района на НДК и тогава ни пресрещнаха осем момчета на възраст около 16-17 години.

Не съм виждал друг път тези хора и нямам общи интереси с тях. Те започнаха да ми се подиграват и да ме обиждат, като един от тях посегна и ме удари. Аз си запазих достойнството и му отвърнах. След това друго от момчетата ме наръга с нож в гърба", заяви Божидар Васев пред репортер на БТА. Веднага след инцидента футболистът и неговият приятел са се качили на такси, което ги е откарало в Пирогов. Нападателите са си тръгнали необезпокоявани от мястото на инцидента.

 

"Шокиран съм от случая. Цяла нощ не съм спал заради шока, който преживях. Най-важното е, че съм жив и здрав. Не пожелавам на никого подобно нещо. Не знам как е възможно да има такава агресия в младите хора. За първи път виждам такова нещо. Около мястото на инцидента имаше хора, но те не се опитаха да се намесят, а само гледаха какво ще се случи. Лекарите в болницата ми казаха, че съм извадил голям късмет", каза още Васев. Той смята, че нападателите може да са били под въздействието на алкохол или наркотици.

 

През пролетта на 2011 година Божидар Васев изигра 3 мача с екипа на първия отбор на Славия. В началото на настоящата календарна година, по време на зимната подготовка на "белите", халфът отбеляза 2 гола в приятелските мачове на отбора в турския курорт Анталия, уточнява Стандарт.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 4817 |20.08.2011 Манекенка и футболист са най-работливи и заможни . 5| 6095 |07.08.2011 Трупът на изчезнал футболист изплува от Дунав . 34| 4973 |18.05.2011 Б. Борисов: Да изнасяме висшисти като футболисти . 3| 4355 |15.03.2011 НАП отново подхваща футболистите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads