Реклама / Ads
21| 6874 |27.09.2015 НОВИНИ

Тити Папазов: Календерска не става за кмет и на Мало Бучино

.
Тити Папазов
Мария Календерска не става за кмет и на Мало Бучино. Трябва да си постигнал нещо в живота, за да бъдеш кандидат-кмет на София. Тя какаво е постигнала? Дори няма семейство. Това каза Тити Папазов по НТ , отговаряйки на обвиненията на Календерска , че е взел милиони от Цветан Василев като треньор на баскетболния отбор на „Левски“.
 

Ето неговата емоционална изповед: Тя е избрана за кандидат за кмет от  ББЦ , защото  там останаха тя и Бареков . Бареков  винаги има спътница в самолета, но не винаги това е Календерска . Може да е роднина. Със скъпи ботушки , със скъпа чанта и скъпо палтенце .  Може да попитате Бареков  как се държи на борда на самолета на връщане  от Брюксел. Питайте стюардесите. Когато парите изпреварят потенциала  на човека, тогава става това, което се случи с Бареков .

 

Безспорно , че от 2009 г.  чрез фирма на г-н Василев до 2014 година на 100 процента клубът е издържан от Цветан Василев. Той е собственик. Сумата е около 12  млн . лв . за 6 години.  Има неща,  които са над нас. Крадецът  вика дръжте крадеца. Най-големият катализатор за проблема Пеевски -Василев се казва Бареков . По дати и по дни мога да кажа колко са парите. Готов съм да седна и на детектор на лъжата. Живеем в объркана  система.  Редовно се чуваме с Цветан Василев  и си говорим за живота за мръсотията около нас. Г-н Василев пътува на 17 юни, а на 16 започна атаката към банката. След като каца във Виена, самолетът беше върнат от него в София. В този момент г-н Василев можеше да кацне в която си точка на света иска и да си харчи парите. Вече 20 години казвам, че съм благодарен на Георги  Илиев. И в отвъдното ще бъда до него. Най-големият проблем ни е, че не помним кой ни е помагал. КТБ  е картината на българската действителност. Ако не избягаме от нея, нищо добро не ни очаква. Цветан Василев сигурно  има някаква вина. Тежи ми, че не можах да отида на 10-те години от погребението на Георги Илиев. Помогнали са ми и Грашнов .

В офиса трябваше да отида при Георги Илиев  през 1996 година, трябваха ми 25 хиляди  лева. Той вдигна телефона и каза: Дайте  му парите. И оттам започна. Нямах човек, който да ми подаде ръка. Много беше лесно да се направя на разсеян. Баскетболния клуб „Левски“ го фалираха точно, когато беше на върха. В повечето спортни клубове половината пари се дават под масата. Има един главен виновен в тази държава и той се казва Иван Искров. Той имаше уникалната възможност, както спаси ПИБ , да спаси и КТБ . Защо на едната отказа, а беше щедър при другата?!

 Мога да се закълна, че не съм взели нито един лев, че не съм взел нито един лев от мой състезател.

 

Водил съм разговор с представител на ГЕРБ през  юни за това кака да се финансира спорта в София. Водил съм разговор и с премиера и имам концепция за спорта. Тогава сме коментирали моето присъствие като общински съветник. Но няма да бъда. Прецених, че отвън ще бъда много по-силен. Член на ГЕРБ няма да бъда, но против ГЕРБ също няма да застана.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 92| 12963 |20.09.2015 Календерска към тв водещи: Застреляйте се, вие сте предубедени . 16| 4812 |12.09.2015 Календерска: Кадиев всъщност е кандидат на ГЕРБ . 0| 5130 |04.07.2015 Тити: Ние сме изтърсак на Балканите, липсва ни дисциплина . 26| 8019 |07.06.2015 Бареков, вече е "мъжът на Календерска": Върти се палачинката

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads