Реклама / Ads
49| 5816 |28.08.2020 НОВИНИ

Тити Папазов: Не съм човек на Пеевски, но с удоволствие ще стана, ако даде пари на ”Левски” заради мен

.
Като ми се обади Пеевски, ще се развълнувам сигурно, ще се консултирам с Наско Сираков и тогава ще се решава. Нека не говорим за нероден Петко. Бихме приели помощ от Пеевски.
 

Така Константин Папазов коментира пред bTV ситуацията с мъглявото бъдеще на футболен клуб “Левски”. Той обаче отказа да отговори на въпроса дали би продал акциите на клуба на депутата от ДПС.

 

“Дали съм човек на Пеевски? Аз съм човек на моите родители, които са ме възпитали. Човек съм на моето семейство и имам волята да гледам всеки в очите. Никога не съм зависил от никого. Всеки човек има църква, в която да се кръсти. Никога не ме е било срам да го кажа - моята църква беше Георги Илиев.

 

"Не, не съм човек на Пеевски, но бих станал с удоволствие, ако той каже, че ще даде пари за “Левски”. Готов съм да понеса и този срам, да ме плюят в лицето, само и само касата да е пълна. Ако искаме да се отървем от модела “бащица”, трябва хората да помагат, а не да поставят препятствия”, посочи още Папазов.

 

“Заплатите за месец март, които футболистите на "Левски" получиха в началото на август, са изплатени чрез заем от собственика на "Царско село" Стойне Манолов”, посочи още Папазов.

 

Заплатите на клуба бяха платени с помощна на заем от фирмата на Папазов, който е в размер на 199 999 лв. Те са част от отпуснатия заем в размер на половин милион лева то “добрия приятел” на Папазов Стойне Миланов, който помогнал на Папазов с пари, за да си купи имот.

 

Папазов обаче скрил от Миланов решението си да вземе част от заема и да го даде на ФК "Левски". Споделил за намеренията си пред Степан Хиндилян, който разпространил и информацията. Поради тази причина Папазов нарече Хиндилян "предател" и определи решението си да излъже Миланов като "грешка".

 

"Имам много близък приятел, по-възрастен от мен и по-мъдър. Това е Стойне Манолов. С него имаме сериозни бизнес отношения през последните няколко години", обясни Папазов.

 

"Преди 45 дни при мен дойде един приятел с предложение да купим земя. Отидох при Манолов да го моля за заем и той ми даде половин милион лева. Впоследствие обаче сделката за имота се отложи."

 

Членът на Надзорния съвет на клуба от "Герена" смята, че е взел най-правилното решение, като е дал парите за заплатите на футболистите, като е смятал, че за десетина дни всичко ще остане в тайна. Наско Сираков е бил запознат откъде Папазов вади парите за моментното потушаване на напрежението в съблекалнята: "Наско ми каза, че Стойне Манолов ще се сърди, ако изтече информацията", добави той.

 

"Манолов пита и знаеше, че сделката е временно отложена. Излъгах го. Само на Степан Хиндлиян казах истината и той направи този панаир", заяви още Папазов.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 4835 |21.08.2020 Тихомир Янакиев, кмет на Созопол: Кирил Добрев е човек, който милее за БСП . 4| 6210 |18.08.2020 Бабикян: Възможно е Николай Младенов да е ”културният човек” за премиерския пост . 116| 38624 |14.08.2020 Проф. Н. Слатински: Човек от службите ми каза - Борисов може да направи като Горбачов и Елцин? . 26| 14164 |11.08.2020 Човекът на Пеевски - Мавродиев се обаждал на Маджо

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads