Реклама / Ads
0| 6429 |30.07.2022 НОВИНИ

Тома Биков: Трябва ни газ и от ”Газпром”, трябва да намерим 3 милиарда кубика газ

.
Тома Биков
За да тече газ от ”Газпром”, трябва да се прекарат още два газопровода. Иначе ние просто строим на голо поле един газопровод, който не е свързан там, откъдето идва газа. ГЕРБ подписваше договори с фирмата, защото това беше най-евтиният газ. Асен Василев сбърка, защото договорът приключва в края на годината. Той обяви, че изобщо няма да водим преговори с „Газпром”. Смятам, че България трябва да намери 3 милиарда кубика газ.
 

Това каза депутатът от ГЕРБ Тома Биков по Нова телевизия.


В 48-ото Народно събрание трябва да се говори с всяка една партия, независимо дали е опозиция или управляваща, посочи той, започвайки коментара си за политическата ситуация в страната.


Мисля, че имаме всички шансове да бъдем на първо място. По-важно е след изборите какво ще се случи. Трябва да оставим всички възможности отворени. Би било изключително лошо политическата криза да продължи. Това ще се случи, ако ГЕРБ не участва в управлението, каза още депутатът.


По думите му предишното правителство се е самосвалило със спада на управляващото мнозинство: То беше резултат от една много сбъркана конструкция, която беше предложена декември, когато се формираше кабинетът. Управляващите започнаха да пишат програма чак, след като подадоха оставка. Това е парадоксално. Не успяха да изработят механизъм за взимане на решения. В крайна сметка се стигна до това,което те наричат лоша комуникация вътре в коалицията. Всъщност говорим за липса на реалистични цели, които да бъдат постигани. Всичките бяха абстрактни. Някак си не можаха да разберат, че целта - ГЕРБ да не бъде във властта беше, изпълнена на 3 ноември. Самите ние казахме, че сме в опозиция, обясни Биков.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4267 |29.07.2022 Христо Иванов: ПП трябва да се обърнат към тези, които започнаха промяната . 0| 3490 |29.07.2022 Нинова: Слабост на коалицията бе недобрата комуникация. Трябват разгови с ”Газпром” . 0| 3435 |29.07.2022 Кирил Петков: Газовата връзка с Гърция трябва да получи Акт 16 до края на август . 0| 4663 |28.07.2022 Кадиев: Следващото правителство трябва да е от гении или магьосници, за да оправи глупостите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads