Реклама / Ads
28| 6364 |06.08.2021 НОВИНИ

Тошко Йорданов: Очакваме подкрепа от ДБ, БСП и ”Изправи се! Ние идваме!”. Ако те искат избори... Но това е демокрацията

.
Тошко Йорданов, Пламен Николов Източник: БГНЕС
Знаете за кръчмаря и за сметките. Когато президентът издаде указ и когато има гласуване в зала, ще видим колко са гласовете, кой къде и как гласува. Ясно е, че ние очакваме подкрепа от “Демократична България” и “Изправи се! Ние идваме”, както и подкрепа от БСП. С тях сме водили разговори, постигнали сме общи насоки, стъпки и мерки, които са описани в тази декларация. Тя е изпратена и на трите парламентарни групи, подписана от нас. Очакваме от тях подкрепа. Ако те искат да имат нови избори, просто няма да подкрепят кабинета. Решението си е в тях.
 

Това заяви пред журналисти Тошко Йорданов от "Изправи се! Ние идваме". Повод за думите му е връщането на мандата на президента Румен Радев преди минути. От "Дондуков 2" бяха прочетени имената, които окончателно влизат в проектокабинета на ИТН.

 

Очаква се държавният глава да издаде указ и предложението да бъде гласувано в зала от депутатите в 46-тото Народно събрание.

 

Относно рокадата в правосъдното министерство и изборът на Иво Атанасов предложеният за премиер Пламен Николов заяви - става дума за съдия с дългогодишна практика и изключителен професионалист.

 

"Той е председател на нашата арбитражна контролна комисия, съдия с дългогодишна практика и е една достойна кандидатура. Нашата скамейка е дълга така или иначе. При всички положения това е един чудесен избор”, обясни Пламен Николов пред журналисти. 

 

За оттеглянето на кандидатурата му Тошко Йорданов обвини медиите.

 

"Момчил не е в този списък заради вас. Заради една част от медиите. Защото вие тиражирахте глупости. Това е негово решение заради помията, която се изля върху него. Не е казарма", посочи Йорданов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3383 |06.08.2021 Жълт код днес: Очакваме силен вятър, гръмотевици и някъде дъжд . 31| 14362 |04.08.2021 Тошко Йорданов за Хр. Иванов и „не участваме в инсценировки“: Не бяхме в костюми, сложна мисъл . 48| 10867 |03.08.2021 Тошко Йорданов: Хората в кабинета са това. Промени няма да има . 55| 62781 |31.07.2021 Адв. Хаджигенов: Слави е Бог и Тошко е неговият пророк? Няма да правим коалиция с тях

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads