Реклама / Ads
69| 8109 |06.09.2021 НОВИНИ

Тошко Йорданов разкри, че на депутата Радостин Василев Татяна Дончева е предлагала пари

.
Тошко Йорданов
На 12 август зам.-председателят на парламента Татяна Дончева от „Изправи се БГ! Ние идваме!“ в 17:30 ч. отива в офиса на депутата от ИТН Радостин Василев, за да го убеждава да разцепи групата на партията и ако нейната партия получи третия мандат от президента, да може с тези гласове да реализира правителство.
 

Това каза председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йораднов в предаването "Студио Хъ" по телевизията "7/8 ТВ".


Преди дни Дончева категорично отрече обвиненията и ги нарече "смехотворни".

"Когато стана ясно, че няма да реализираме кабинет, получих поредица от обаждания от г-жа Татяна Дончева, с която се познавах бегло преди това, защото тя е наказателен адвокат на клиенти, на които аз съм граждански адвокат. Познавахме се професионално, но не и лично. Потърси ме 2-3 пъти по телефона, среща ме в Народното събрание и ме помоли да се видим на дискретно място. Съответно аз веднага ти споделих , разказа Василев.


Той допълни, че в партията са го обсъдили внимателно и са решили той да се срещне с Дончева. По думите му най-вероятно тя се е насочила към него, защото той е един от малкото депутати, които тя познава от преди това, като колега адвокат и може би защото през последните месеци „е имал авторитет като един от лидерите в ПГ на ИТН“ и допълни, че видеокамерите пред офиса му са заснели как тя влиза и илиза от него на 12 август.

 

„Проведохме разговор около два часа, в който тя може би около час ми обясняваше колко огромно задкулисие има зад ИТН. Наричаше г-н Слави Трифонов „трубадур на мафията“, как сценаристите са „тамагочита“, как моето място не е там. Каза, че зад Трифонов стоят десетки лица, като се започне от Орлин Алексиев, Маджо“, каза още депутатът от ИТН, съобщава btvnovinite.bg.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 3875 |05.09.2021 Тошко Йорданов за заплахата към Ива Митева: Има странно съвпадение кога се случи . 16| 10673 |05.09.2021 Борисов: Защо г-н Йорданов чак вчера сподели за този колосален подкуп за депутат? . 40| 11909 |04.09.2021 Тошко Йорданов: Нямаме нищо общо с Орлин Алексиев, Татяна Дончева лъже. Заплаха има и към майката на Ива Митева . 19| 5960 |02.09.2021 Тошко Йорданов скастри Ива Митева: Ако Ви се прибира, прибирайте се!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads