Реклама / Ads
0| 4919 |16.05.2022 НОВИНИ

Трифонов с остро предупреждение към ПП: Правят и говорят каквото си искат

.
Слави Трифонов Източник: БГНЕС
Напоследък стават непонятни неща в управлението на страната. Да, знам, че звучи малко странно, при положение, че „Има такъв народ“ е част от управляващата коалиция, но е факт. Нелеп факт. Това написа председателят на ИТН Слави Трифонов в официалната си Фейсбук страница.
 

„Защото представителите на „Продължаваме Промяната“ в този кабинет нито се допитват до коалиционните си партньори, нито чуват какво им казват, нито си вземат бележка, а много често правят каквото си искат. И много често това изобщо не е добро за страната.

 

Много често и говорят. Разни хора от тях говорят без да има нужда по теми, от които не разбират. Примерите са много. Например, за проблема със спрените газови доставки и преговорите за нови енергоизточници, най-изненадващо се обаждат финансовият министър Асен Василев и, представете си, Лена Бориславова. И двамата са невероятни експерти по енергетика, особено Лена. По-лошото е, че говорят неверни неща, например за очакваната цена на газа. И не само. Създават неверни очаквания. И вредят на трудно провежданите преговори.


Друг пример. В тази криза, създадена от войната в Украйна, сума ти хора обясняват какви мерки ще се приложат. Обясняват ги, все едно са последна инстанция. Обясняват и обещават. С малката разлика, че нищо от обещаното все още не е обсъдено и не е прието от коалиционните партньори. Или пък опитът на Асен Василев да прескочи не само Парламента, а и коалиционното споразумение за начина, по който страната да приеме еврото.


За проблема със Северна Македония е направо ненужно да ви говоря. Защото всички разбраха за нерегламентираните опити на Кирил Петков и съветниците му да заобиколят националния интерес.


Къде останаха обещанията, че всеки ден ще осветлява по една далавера на ГЕРБ? Къде са онези открити осем милиарда крадени пари? Къде е премахването на модела „ГЕРБ“, при положение, че в кабинета има кадри на ГЕРБ като министри?


Защо казвам всичко това? Казвам го като предупреждение.


Надявам се да са ме разбрали“, пише още той.

 

Слави Трифонов, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 9873 |06.05.2022 Руският военен кораб "Адмирал Макаров" гори край Змийския остров на Украйна . 0| 3255 |05.05.2022 БГ микробус се вряза в постройка на ГКПП в Хърватия, шестима са ранени . 0| 5883 |03.05.2022 Хаджигенов влезе остро на Радев с 10 неприятни въпроса за Украйна . 0| 3989 |01.05.2022 Украйна се опитва да си върне Змийския остров

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads