Реклама / Ads
11| 2789 |13.04.2023 НОВИНИ

За Трифонов всички депутати без ИТН са “неориентирани човечета”

.
Това, което се случва в Народното събрание е абсолютен фарс. Направо нямам думи, а това, уверявам ви, много рядко ми се случва. Някъде по някаква телевизия, някакъв от така наречените политически анализатори каза, че всички депутати са виновни. Така ли? Всички без 11. Или поне аз мога да гарантирам за това, че 11 депутати в този парламент се опитват да се държат достойно и отговорно, но нямат тази възможност. Тоест, всички без 11.
 

Това написа във Facebook лидерът на ИТН Слави Трифонов.

 

ФрогНюз припомня, че изборът на председател на парламента вкара в поредна задънена улица депутатите. Вчера и днес заседанието бе прекъснато заради липса на единодушие. Кандидатури издигнаха ГЕРБ (Росен Желязков) и "Възраждане" (адв. Петър Петров). Партията на Трифонов гласува с "въздържал се" по отношение кандидатурата на Петров, а всички единодушно подкрепиха предложението Желязков да стане председател.

 

"Аз гледам по телевизията като всички български граждани и вероятно, като всички тях се чувствам все едно съм в някава лудница. Или поне със сигурност останалите политически партии, без ИТН ме пренебрегват като гражданин на република България. Всичките им клетви колко важни проблеми има пред страната не струват и въздуха над главите им, защото без избор на Председател това Народно събрание е просто седянка на 229 неориентирани човечета.

 

И вместо като депутати и служители на суверена да си вършат работата, да изберат председател на народното събрание, да съставят правителство и да работят, те се събират за 15 секунди. И аз не преувеличавам, защото днешното заседание траеше 15 секунди. Явно се правят договорки, но не в парламента. Къде - не знам, но явно тия, дето арестуваха ония сега се опитват да се разберат, без да обидят избирателите си, но го правят тъпо, не по правилата и в крайна сметка настройват всички срещу себе си"




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2712 |13.04.2023 Какво казаха депутати преди втория звънец в парламента? . 2| 2873 |13.04.2023 Втори ден депутатите търсят консенсус за председател на НС . 6| 3036 |12.04.2023 Проф. Минчо Христов пред Фрог: На депутатите им липсва човешка съпричастност към проблемите на хората . 17| 2850 |12.04.2023 Трифонов се застъпи за ГЕРБ: Първият предлагал председател на НС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads