Реклама / Ads
13| 5724 |16.01.2023 НОВИНИ

Цялата ИТН в община ”Марица” напуска: Деструктивното поведение на партията отвори и нашите очи

.
Източник: личен архив
Цялата организация на политическа партия ”Има такъв народ” в община ”Марица” напуска. Това съобщи единият от учредителите ѝ и координатор - Петър Какалчев.
 

Той отбелязва, че причината за раздялата е неговото отстраняване от страна на Тошко Йорданов и Станислав Балабанов. По думите на заместващия го координатор това е решение от София. Какалчев посочи, че резултатът на изборите е задоволителен и че това е политически бизнеспроект, който стартира, за да прекара референдум.

 

"Необходими са "послушници", които да събират подписи и да работят за шепа хора на върхушката", сподели Какалчев и допълни:

"Преустановяваме работата за "Има такъв народ", хората трябва да знаят какво е отношението на партията към нейните членове и да преценят дали да гласуват за нея".

Те са изпратили и декларация до партията:

"С настоящата декларация уведомяваме ръководството на ПП "Има такъв народ" и всички граждани на община Марица, че цялата структура от членове и симпатизанти на ПП Има такъв народ - община Марица напускаме партията и преустановяваме своята дейност свързана с нея. Ръководството на партията ясно ни показа, че не държи на своите координатори, членове и симпатизанти", става ясно от декларацията. 

"За наше огромно съжаление не получихме необходимата подкрепа, за да работим за благото на община Марица, въпреки желанието ни да се включим активно в промените в държавата ни на местно ниво и желанието ни за комуникация с ръководството и съвместна работа с отговорните кадри на Има такъв народ това не се случи, което доведе до разочарованието ни и желанието ни да се оттеглим", пишат членовете на партията от община Марица. 

 

В допълнителен текст към писмото Петър Какалчев посочва още:

 

"Всички ние сме хора и всички грешим... Важното когато грешим обаче е дали имаме куража да признаем грешката си и да не я повтаряме. Осъзнаваме, че давахме сърце и душа за една идея и една кауза, която за други беше просто бизнес. Въпреки всичко нашите глави остават високо вдигнати, защото каквото и да сме правили сме го правили винаги водени от желанието да съградим една нова и по-добра България", пише Какалчев. 

 

"Уви - нашите надежди бяха попарени, но нашето желание за промяна, нашата отдаденост на идеята са все неща, които никой не би могъл да ни отнеме. Ние оставаме тук и ще се борим да има по-добро бъдеще за Родината ни, защото тя ни е само една и за разлика от други, които дълго лицемерничиха и излъгаха хиляди, ние милеем за нея", добавя Какалчев. 

 

"Останахме до последно в партията, таяхме напразни надежди, изгаряхме отвътре когато свои и чужди ни критикуваха. Деструктивното поведение на партията и нейните действия в крайна сметка отвориха и нашите очи или както се казва “По-добре късно отколкото никога", става още ясно от написаното. 

 

"Ние искахме да сменим системата, да нормализираме положението в страната и точно за това предприехме тази последна и категорична крачка, не бихме могли да вървим срещу самите себе си и да предадем идеалите си заради болните амбиции и задкулистни игри на шепа хора!", завършва текстът на Петър Какалчев. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 3043 |13.01.2023 Отново обсъждат съдбата на Гребната база в Община Пловдив . 1| 3321 |11.01.2023 Омбудсманът Д. Ковачева: Общинарите останаха глухи по жалбите на хората за билетите в градския транспорт . 0| 2870 |10.01.2023 Увеличава ли се вероятността за грипна епидемия в цялата страна? . 0| 3160 |26.12.2022 МВР продължава проверките за нередовни водачи по пътищата в цялата страна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads