Реклама / Ads

24| 3360 |20.02.2021 НОВИНИ

Цветан Цветанов и Павел Вълнев направиха работно посещение в Родопите

.
Цветан Цветанов и Павел Вълнев направиха работно посещение в общините Златоград, Девин, Борино и Доспат.

Членове и симпатизанти от Родопските общини дадоха висока оценка за представените до момента секторни политики „Правосъдие“ и „Електронно управление“. Най-голям интерес е предизвикал сектор „Земеделие, храни, гори и аквакултури“, който има отношение и към Родопите.  Те заявиха, че Републиканци за България е единствената партия, която задава новия дневен ред на политиците.

Цветанов постави основни акценти върху организационната работа свързана с предстоящите парламентарни избори, а колегите от Девин се консолидираха и предложиха Милена Гайдарова да е водач на листата им.

 

По време на посещението в Златоград стана ясно, че има единна позиция около номинацията на Асен Черешаров да е водещата фигура в листата на Републиканци за България.


.
Републиканци за България - Девин

 

Павел Вълнев заяви, че посещавайки Родопите и родното си място Доспат винаги се връща към детските спомени. За него включването в политиката е мисия както, за да помогне за развитието на Родопите, така и търсене на възможности за създаване на работни места, с достойно заплащане. Той заяви, че много са родопчаните, които успяват в различни точки на света и мисията му ще е насочена и към българите в чужбина, участвайки в политиката.

 

В Доспат Павел Вълнев се срещна с много роднини и приятели, които ще подкрепят Републиканци за България и се надява, че по този начин ще бъде преодолян страхът в общината.

 

В Борино заявиха, подкрепата си за Цветан Цветанов, който преди години успя да защити интересите на живеещите в Ягодина, запазвайки Ягодинската пещера да функционира като едно добро място за туризъм.

 

От всички проведени срещи ако преди години всички са искали промяна на статуквото ДПС, сега се обявяват за промяна на статуквото ДПС и ГЕРБ. Много са примерите в тази посока, като колеги споделяха, че когато са задавали въпросите си към представители на ГЕРБ-Смолян те са казвали, че трябва да се допитат до ДПС по темата.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 27| 2511 |12.02.2021 Цветанов: Симбиозата ГЕРБ-ДПС е ясна. Освободиха трима министри за връзки с движението . 41| 4001 |02.02.2021 Цветан Цветанов: Предлагаме закриването на Специализираната прокуратура и Специализирания наказателен съд . 18| 2640 |02.02.2021 Цветан Цветанов и Павел Вълнев проведоха работно посещение в област Пловдив и откриха офиси . 45| 6106 |01.02.2021 Цветанов: Тогава разбрах, че Борисов работи с ДПС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ