Реклама / Ads
6| 2772 |14.11.2021 НОВИНИ

Цветан Цветанов: Всички политици трябва да работят за доверието в избирателната система

.
Гласувах за реално, силно, дясно управление с десни решения и противопоставяне срещу левия популизъм. Това, от което се нуждае страната ни днес е да имаме силно политическо лидерство, за да може да изведем България от тази тежка 2-годишна ковид криза, в която се видя, че липсва лидерство.
 

Това каза в старата столица водачът на великотърновската листа на Национално обединение на десницата и председател на една от партиите в него Цветан Цветанов, след като упражни правото си на глас. Както винаги той гласува в секция в Хуманитарна гимназия „Св. св. Кирил и Методий“ във Велико Търново.

 

На въпрос ще бъде ли съставено правителство след тези трети избори Цветанов заяви:

 

„Много сериозни са червените разделителни линии в политическия живот на страната и смятам, че не се мисли толкова за държавата, колкото за политическото оцеляване на определени политически формации и загърбване на националните интереси“.


„Не съм толкова оптимист, но сме длъжни да вярваме, че ще има правителство и ще може да има диалог в следващия парламент по важните национални политики на държавата.
При всички положения ще има една психологическа бариера при възрастните хора и това е проблем, който може би с годините ще бъде преодоляван и самото недоверие, което някои политически лидери създадоха в обществото води още повече до отказ от това да упражнят конституционното си право на глас.


Смятам, че всички политици трябва да работят за доверието в избирателната система – това е най-демократичното и реалното, което може да определи бъдещето на всяка една демократична правова държава“, каза още Цветанов.


Цветан Цветанов спази традицията си, преди да даде своя вот, да посети Катедралния храм „Рождество Богородично“ във Велико Търново. Там, заедно със съмишленици и кандидати от листата на Национално обединение на десницата, запали свещичка за здраве, успех и благоденствие на всички българи.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 6327 |10.11.2021 Арман Бабикян: Ще поканя всички фирми, които са били ограбени от управлението на Борисов . 13| 5259 |09.11.2021 Проф. Велизарова: Докато всички не преминем през тази въздушно-капкова инфекция, тя няма да спре . 1| 2995 |08.11.2021 Земеделският министър: Дърва за огрев ще има за всички след изборите . 10| 5265 |05.11.2021 Гърция обмисля да анулира всички зелени сертификати от България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads