Реклама / Ads
46| 5807 |17.03.2013 НОВИНИ

Цветанов: Не желая да коментирам думите на човек, който е подсъдим

.
Цветан Цветанов Източник: Булфото
Вечерта, когато имаше инциденти с протестиращите на Орлов мост се събрахме с Борисов и направихме цялостен анализ на ситуацията. Взехме най-правилното решение. Разбира се, премиерът го оповести публично в българския парламент и смятам, че това беше най-доброто за България и българското общество.
 

Това заяви бившият вицепремиер Цветан Цветанов в “Предаването на Карбовски” по TV7.

Премиерът беше ясен в мотивите за оставката ни - ГЕРБ дойде на власт благодарение на българските граждани, чието е правото и да му я поискат обратно, потвърди думите на Борисов Цветанов и добави – за да може на предстоящите избори пак да се докажем като лидери.

“Днес бях в Тетевен, в Луковит, сега съм в Ловеч, където ще се срещна с нашите структури в областта. Имаме доста работа по подготовката на предстоящата кампания”, разказа за старта на предизборната си обиколка Цветанов.

На упреците, че е възможно изборите да бъдат купени, той отговори, че ГЕРБ ще спечели честно: „ГЕРБ е единствената партия, която се изгради в условията на опозиция и единствената, която започна като гражданско движение. Ние влязохме в изпълнителната власт през 2009 г. и спечелихме изборите, без да бъдем във властта”, подчерта Цветанов.

“Недоволството на улицата не бих нарекъл “метеж”. Просто не искахме да бъдем част от това, което можеше да провокира ескалация на напрежението. Което щеше да бъде лош отзвук както в България, така и в международен план”, изтъкна бившият вътрешен министър.

На въпрос какво мисли за ”съветите” на Алексей Петров по случая “Брендо”, Цветанов коментира: “ Смятам че Алексей Петров изрази огромно желание, но не, за да направи някакви разкрития, а за да бъде отразен медийно. Той участва в предаването на Сашо Диков, където не каза нищо смислено. Не ме поставайте в ситуация, да отговарям на въпроси на човек, който е подсъдим”, каза Цветанов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 63| 6139 |12.03.2013 Цветанов: Бях най-гордият министър на вътрешните работи, когато разбихме "Наглите" . 47| 4882 |11.03.2013 Цветанов: С Борисов търсихме начин за увеличение на доходите . 85| 7762 |06.03.2013 Цв. Цветанов: Мафията е във възход след оставката на кабинета; пирува . 55| 6114 |28.02.2013 Цветан Цветанов: Ако ГЕРБ спечелят изборите Бойко Борисов ще бъде премиер!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads